Şimdi Ara

Yetti artık (Uzun ve Sis) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklasik 6 aydir göz rahatsizligim var.

Geceleri gözlerime vuran isik beni mahvediyor.

İnanin yükselerek gelen en büyük sorunumuz.

Gelecek yillar hizla artan zenon farlari ve bunlari dogru ayarlamadan takan acemi ustalar ve hatta bu hassasiyeti göstermeyip zenom sisle beraber zenon uzum açik giden arac sayisi müthiş derecede artti.

Sebebi ne bilmiyorum

Çözümü ne bilmiyorum

Ama galiba artik istemesekte en güçlüsünden uzunlarimi zenon taktiracakgim.

Baktim karsidan aheste aheste sis+uzunla geliyor artik oyle kolay tecavüze ugramak yok.

Karsi ataga gecmek var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önünüzdeki araçta cam filmi varsa isterse octa xenon über lediniz olsun hiç bir şeye yaramıyor. Bilin de boşa kolunuz yorulmasın. Ha bir de ayar vereceğim derken bir gün sizi kevgire çevirmesinler. Forumda herkes delikanlı, miroğlu, polat maşallah

• Uzun yakanlara deli gibi sellektör çakıyorum . Bunu yaparken de alabilirsem plaka alıp sonra başka bir yerde hallediyorum.Mutlaka bir yerde denk geliyorum herifle.Sonrasında o far kırılmış oluyor genelde
  • Sisleri bu şekilde kullananlar genelde apaçi ama uzunları açıp evliya mezarı gibi dolaşanlar sadece apaçiler değil. Yaşlısı genci fark etmiyor.

Gece görüş gözlüğü kullanan var mı, işe yarıyor mu?
  • Bu tipler eger arkamdaysa ben de arka sis farını açarım. Ya da önüme alir ayni sekilde uzunları açarak gözüne gereken hassasiyeti veririm.

• Çok güzel bir konuya değinilmiş,

Emniyet bu araçlara ceza yazmalı, sis farı ve uzunla gezen kaynıyor ortalık.

Krediyle aldığı aracı vasıtasyla, yediği kazığı, aracının farlarını yakarak görünür hale getirerek, ego tatmini yaparak psikolojik rahatlama sağlıyor yarım akıllılar !!!!
  • Geçen arkamdan zenon takmıs önü hariç her yeri aydınlatan bir araç geldi bende arkasına geçince uzunlarımı yaktım oda benım arkama geçip uzunlarını yaktı tamponuma yapısık geldi bende sislerimi yaktım bole gittik baya yok anlamıyorlar mal bunlar kımse kusra bakmasın dua etsın eşimleydim arkadaşlarimla yada yanlız değildim. :@
  • Aracın orjinal ön sis farı gözü rahatsız etmiyor. En azından beni hiç bir şekilde rahatsız etmiyor. Arka sis farı biraz rahatsız edebiliyor. Onun dışında beyaz, sarı veya turuncu olarak modifiye edilmiş olanlar rahatsız edici.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polis için önemli olan cam filmi.
  • tuvturk te far ayarı ağır kusur olmalı ama bu adamların kullandıkları cihazlarda bir kalibrasyon yon. muayene girdim plakadan ağır kusur fardan da %bilmem kaç hafif kusur. gittim yeni plaka aldım taktım. tekrar muayene girdim, fardaki hafif kusurda çıkmadı.
  • forumda artislik yapanların %99'u karşı taraf aşağıya indiğinde arkasına bakmadan kaçacak tipler. ne çok delikanlı varmış :))
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Tabii ki kaçacağım. Üç beş serseri için canımı niye tehlikeye atayım? Üstüne sürer bütün ışıklarımı yakarak aklını başından alırım. Sonra basar giderim. En fazla camdan bir iki laf söylüyorum.

• Geçen gün otoparka aracımı çekeceğim, arkamdan bir doblo geldi uzun/sis çakma xenon vs her şey var. Geri geri yanaşamıyorum bildiğin mal etti beni direksiyonda indim en sonunda bağırdım, kapat şu s...... farlarını dedim. Cevap vermedi kapattı, içinden çıkan arkadaşın zaten dünya yansa umurunda değil, geri geri gelirken yanda ki araca da tıklattı inip bakmadı bile.
  • Bu ulkedeki polis kurallara uyan vatandas kural ihlali yapsin da yakalayalim diye var. Ayni kacak elektrikte oldugu, ayni sozde cozum surecinde oldugu gibi.

Anlayamiyorum. Bu insanlari anlayamiyorum arkadas. Ben aracimin herhangi bir ampulu yanmadigi zaman aracin her kapisini actigimda tedirgin oluyorum. İkaz etmeseler, ceza yazmasalar bile aracimin bir farinjn ayarinin bozuk oldugunu farkedersem tedirgin oluyorum, acaba arkamda onumde giden kisinin gozunu yorar/acitir mi diye az sisli havada bile sisleri yakarken tedirgin oluyorum. Bu insanlar neden akillari iki karis havada, umarsizca ve gercekten hatasiz olduklarina inanarak gezebiliyorlar.

Soforluk sadece arabayi surmek midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara'da oturuyorum. Bir tanıdığımın beni Konya yolundan alması üzere anlaştık. Sanırım 20-25 dk.bekledim. Aman Yarabbi! abartmıyorum geçen araçlarda %80'i ya uygunsuz ya da ayarsız far mevcut. Artık gözüme tecavüz edilmesinden dolayı 1-2 dakikalığına sağa sola bakmak zorunda kaldım.

Kendi çözümüm olarak ise; sonradan kapatmak suretiyle, önümdeyse sisleri açıksa veya karşıdan geliyorsa, uzunlarımı veya sislerimi açıp kapatıyorum. Arkamdaysa da arka sisleri açıyorum. Umarım anlıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.