adsl yöneticilerine gönderdiğim mail yeter 1 2 haftadır sadece para almayı biliyolar internet sıfır hizmet sıfır
bu kadar kötü hizmet verdiğiniz için size çok teşekkür ederim bu kadar yüksek fiyatı olupta interneti kullanamamak neden acaba 4 kat hızlanıcak dediniz 4 kat hızı düşürdünüz 1 haftadır hiç hizmet alamıyoruz birde alamadığımız hizmetin parasını ödüyoruz kullanıcı bilgilerimi isterseniz cevap yazın onlarıda gönderim iyi çalışmalar dilerim ne diyim başka.
adsl yöneticileri ko bölümünde falanmı takılıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Burakalemun
+99999999
+1 Berbat Durumda..
5 dakka once aradım on dakkadır müşteri hizmetlerine bağlatmadılar yüzlerine kapadım kufur edeecektimde konustuklarımız kayıta alınıyomus
quote:
Orjinalden alıntı: Burakalemun
iyi okursan mesajı sevinirim gönderdiğim mail yazıyo buraya yazdığım bir yazı değil okumadan konuşmayalım lütfen
adsl yöneticilerine gönderdiğim mail yeter 1 2 haftadır sadece para almayı biliyolar internet sıfır hizmet sıfır
bu kadar kötü hizmet verdiğiniz için size çok teşekkür ederim bu kadar yüksek fiyatı olupta interneti kullanamamak neden acaba 4 kat hızlanıcak dediniz 4 kat hızı düşürdünüz 1 haftadır hiç hizmet alamıyoruz birde alamadığımız hizmetin parasını ödüyoruz kullanıcı bilgilerimi isterseniz cevap yazın onlarıda gönderim iyi çalışmalar dilerim ne diyim başka.
Senin Pc De 1 Problem Olmasın ttnet Gayet İ çalışıyo Bneimde Problem Vardı Aradım Çok güzel yrd Oldular hatta 1 2 günsonra probleminiz çözüldümü die aramışlardı (beni msorun modemden kaynaklanıyomuş)
iyi hoşda bilader bunu ko bölümüne nie açıyosun onu anlamadım BİZE NE YANİ
İnternet bölümüne açabilirsin. Şikayet etmek için sorumlu kuruluşa mail atabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme