Arkadaşlar 2015 ygs için şuan dan itibaren sizce sırf ygs mi çalışmak doğru olur ya da ağırlığı lys ye vermek mi.Zamanlama yı nasıl yapmalıyım .Boğaziçi pdr istiyorum .Sizce yol haritam nasıl olmalıdır..Şimdiden teşekkürler
EKİME KADAR YGS LYS MATEMATİK VE GEOMETRİYİ BİTİRMEYE ÇALIŞ NOTLAR ÇIKAR EKİMDEN SONRA ONLARDAN TEKRAR YAPARSIN TEST ÇÖZERSİN EDEBİYAT FALAN ŞİMDİDEN ÇALIŞMA ÇALIŞIRSAN UNUTURSUN ONLAR EZBER ÇÜNKÜ
Geometride konu bölmeyin. YGS-LYS bir çalışın.
Matematikte de Eylül ayı sonu veya Ekim ayına kadar atıyorum 2 saat ygs 1 saat lys çalışın mesela saatleri arttırabilirsiniz.
Onun dışında alan derslerinde:
TM'ciyseniz: Yaz bitmeden Cumhuriyet Edebiyatına kadar bütün konuları bitirip sene boyunca soru çözün. Sene içerisinde de Cumhuriyet Edebiyatı'na çalışırsınız. Sosyal derslerde ise Coğrafya YGS-LYS bölünmez bir çalışın. Tarih birikimseldir. Başından sonuna okumalısınız.
Sayısalcı iseniz: Fizik benim iyiydi sorun olmadı ama Fizik dersiniz kötü ise hemen başlayın durmaksızın. Yalnız LYS'den manyetizma harici konulara YGS-LYS bir çalışın. Kimya konusunda kişinin tarzına kalmış. Biyoloji'de ise ilk üç ay temel konulardan başlayıp kökenini iyi bilin sonra temeli sağlamlaştırdığınız için yorum kabiliyetiniz de artar hem de bilgiyi daha rahat alırsınız.
Teşekkürler önerileriniz için :) Allah razı olsun ..
quote:
Orijinalden alıntı: PearJam
Arkadaşlar 2015 ygs için şuan dan itibaren sizce sırf ygs mi çalışmak doğru olur ya da ağırlığı lys ye vermek mi.Zamanlama yı nasıl yapmalıyım .Boğaziçi pdr istiyorum .Sizce yol haritam nasıl olmalıdır..Şimdiden teşekkürler
Hocam temelin var mı? Kaçıncı sınıfsın ve düz lise misin? Şuan ders çalışıyor musun?
Düz lise mezunuyum kardeşim temelim var .Mematikten özellikle .Ama coğrafya berbar denecek kadar kötü .Tarih desen coğrafya ya nazaran iyi sayılır.Türkçe iyi 35-38 arası.