Şimdi Ara

YGS 3k'dan LYS-1 Yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle cümleten geçmiş olsun.Birkaç cümle yazmak istedim.Öncelikle forumda gerçekten troller fazlasıyla arttı itibar etmeyin.LYS'lerin tamamını deneme olarak çözmüş olarak söylüyorum , en zor LYS'ye girdik. 6 yıllık bir mazisi var altı üstü ne yapacakları belli olmuyor gerçekten YGS de de gördük zaten.2013 LYS geometrisini çözdüğümde gerçekten abartmışlar bu kadar da olmaz demiştim ama bugünkü geometri kesinlikle daha zordu.Denemelerde +25 geometri yapıyordum çoğunda da ful çıkıyordu fakat bugün 20 net gelse sevinçten uçarım.Her ne kadar 2 tane şer..... gözetmenin geometri sınavı boyunca konuşmuş olmaları sınavda beni yıksa da gerçekten zordu geometri .Herkes rahat olmalı matematik normale göre uğraştırıcıydı + türev integrali kasmışlar zaten çoğu kişi türev integral çalışmadan giriyor . Eğer matematiğiniz idare eder şeklinde geçmiş ve geometri de denemelerin 5 ila 10 net altını bekliyorsanız yapacağınız tek ve en güzel şey (yapacağımız) 1 hafta boyunca adam gibi çalışmak.YGS de en kötü netimi yapmıştım muhtemelen LYS de de öyle gelecek ve birçoğumuzun da öyle . O yüzden fazla takılmadan edebiyat ve fen sınavına yoğunlaşmak..

• arkadaşlar içimi dökmek için yazıyorum hastaydım hiç uyumadan sınava girdim mat 4 boş diye sevinirken 9 yanlışım çıktı geo 17 net ygs 8k moral olarak sıçtım bu kafayla fene nasıl çalışırım bilmiyorum
  • hedef neresi kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: saideng44

Arkadaşlar öncelikle cümleten geçmiş olsun.Birkaç cümle yazmak istedim.Öncelikle forumda gerçekten troller fazlasıyla arttı itibar etmeyin.LYS'lerin tamamını deneme olarak çözmüş olarak söylüyorum , en zor LYS'ye girdik. 6 yıllık bir mazisi var altı üstü ne yapacakları belli olmuyor gerçekten YGS de de gördük zaten.2013 LYS geometrisini çözdüğümde gerçekten abartmışlar bu kadar da olmaz demiştim ama bugünkü geometri kesinlikle daha zordu.Denemelerde +25 geometri yapıyordum çoğunda da ful çıkıyordu fakat bugün 20 net gelse sevinçten uçarım.Her ne kadar 2 tane şer..... gözetmenin geometri sınavı boyunca konuşmuş olmaları sınavda beni yıksa da gerçekten zordu geometri .Herkes rahat olmalı matematik normale göre uğraştırıcıydı + türev integrali kasmışlar zaten çoğu kişi türev integral çalışmadan giriyor . Eğer matematiğiniz idare eder şeklinde geçmiş ve geometri de denemelerin 5 ila 10 net altını bekliyorsanız yapacağınız tek ve en güzel şey (yapacağımız) 1 hafta boyunca adam gibi çalışmak.YGS de en kötü netimi yapmıştım muhtemelen LYS de de öyle gelecek ve birçoğumuzun da öyle . O yüzden fazla takılmadan edebiyat ve fen sınavına yoğunlaşmak..

içime su serptiniz hocam.benim mat 41 net geo 25.25 net yaptım. ygs-1 7k sizce durum nasıl?

• Lyslerin tamamını k..nı yaya yaya evde çözdün 2013 lys yi sınavda çözseydin görürdüm ben seni . Kolaylık zorluk göreceli, bugünkü sınav 2014 ayarında, 2013 den ise kolaydı. Konun çok demogoji kokuyo..Beğeni almak için açılmış bi konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahane94 -- 15 Haziran 2015; 0:07:39 >
  • bahane94 B kullanıcısına yanıt
    Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense geçmiş 10 senenin sınav soruları hep kolay olur ama o sene girilen sene en zoru olur.. ben bunu anlamış değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Voldemort38 kullanıcısına yanıt
    Obp puanı kaç hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zencidany_13 Z kullanıcısına yanıt
    kusura bakma yeni görmüşüm yinede cevap veriyim 89 obp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.