ÖĞRENİM BİLGİLERİ NOT SİSTEMİ : 100'LÜ SİSTEM - (4)
mezunum.aday başvuru formunda böyle bir yer var burada 100lü sistemde 4 yazan yerin 5 olması gerekmiyormu arkadaşlar tam anlamıyla neyi ifade ediyor bu bilen varsa yardımcı olabilirmi?
up
quote:
Orijinalden alıntı: tolga360
mezunum.aday başvuru formunda böyle bir yer var burada 100lü sistemde 4 yazan yerin 5 olması gerekmiyormu arkadaşlar tam anlamıyla neyi ifade ediyor bu bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Orada 4 yazmıyor zaten 5'li 10'lu 100'lü yazıyor. Mezun olduğunuz için o maddeyi diplomaya göre doldurmanız gerekiyo.
doldurmasan da oluyor orayı ama 100lü dediği not sistemi hani 40 90 falan alıyosun yazılılardan
quote:
Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|
quote:
Orijinalden alıntı: tolga360
Orada 4 yazmıyor zaten 5'li 10'lu 100'lü yazıyor. Mezun olduğunuz için o maddeyi diplomaya göre doldurmanız gerekiyo.
ben mezunum zaten girip kayıt yaptırcaktım baktım orda 100lü sistem 4 yazıyor ctrl+v yaptım hatta NOT SİSTEMİ : 100'LÜ SİSTEM - (4) bu şekilde:S anlamadım 5 olması gerekmiyormu ordaki 100lü sistem fakat karneye en yüksek 5 yazıldıgından 5 olması gerekmiyormu oranında? veya bizim müdür yanlışmı girdi