Şimdi Ara

Ygs başvuru formundaki madde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    NOT SİSTEMİ : 100'LÜ SİSTEM - (4)

mezunum.aday başvuru formunda böyle bir yer var burada 100lü sistemde 4 yazan yerin 5 olması gerekmiyormu arkadaşlar tam anlamıyla neyi ifade ediyor bu bilen varsa yardımcı olabilirmi?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga360

ÖĞRENİM BİLGİLERİ

mezunum.aday başvuru formunda böyle bir yer var burada 100lü sistemde 4 yazan yerin 5 olması gerekmiyormu arkadaşlar tam anlamıyla neyi ifade ediyor bu bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Orada 4 yazmıyor zaten 5'li 10'lu 100'lü yazıyor. Mezun olduğunuz için o maddeyi diplomaya göre doldurmanız gerekiyo.
  • doldurmasan da oluyor orayı ama 100lü dediği not sistemi hani 40 90 falan alıyosun yazılılardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

Orijinalden alıntı: tolga360

ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Orada 4 yazmıyor zaten 5'li 10'lu 100'lü yazıyor. Mezun olduğunuz için o maddeyi diplomaya göre doldurmanız gerekiyo.

ben mezunum zaten girip kayıt yaptırcaktım baktım orda 100lü sistem 4 yazıyor ctrl+v yaptım hatta
    NOT SİSTEMİ : 100'LÜ SİSTEM - (4) bu şekilde:S anlamadım 5 olması gerekmiyormu ordaki 100lü sistem fakat karneye en yüksek 5 yazıldıgından 5 olması gerekmiyormu oranında? veya bizim müdür yanlışmı girdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.