Şimdi Ara

Ygs bolumleri hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ygsde belli bir duzeye ulastim ama lysde ayni basariyi gosteremiyorum. Ben de ygsden gitme kararı aldim.Fizyoterapi istiyordum ama cok kotuluyorlar ben de ne yapacagimi sasirdim.ygsde fizyoterapiden daha basarili bir bolum var midir? Ftr yerine tercih edebilecegim daha iyi bir ygs bolumu var midir? Cok zor durumdayim yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar yok mu bilgisi olan

• Bu konuyu son 1 ay kala açman hata olmuş daha önce herşeyi iyice araştırıp bi çizgi tutturman gerekirdi.
  • Ben arastirmistim her seyim buna kuruluydu puanlarimi da yaklastirmistim ama bugun bir takim seyler duydum ve moralim cok bozuldu.ben de baska ygs bolumlerine bakayim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: lowlow1

Ben arastirmistim her seyim buna kuruluydu puanlarimi da yaklastirmistim ama bugun bir takim seyler duydum ve moralim cok bozuldu.ben de baska ygs bolumlerine bakayim dedim

Ahh anladım kusura bakma.

Belki LYS ye girsen daha iyi bi meslek seçersin?
  • Sorun degil dostum.lysye de girecegim tabi ama ygsde 20 bine girsem lysde onu 50 bine kadsr bile dusurebilirim

• Sana tavsiyem, diyetisyen ol.Yani beslenme ve diyetetik oku keyfine bak.Günümüz koşullarına baktığında insanlarımızın yüzde bilmem kaçı obez yani 5 sene sonrada aynısı olacağından sen bunu bir düşün derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    8 yıl önce açıldı
    Ytu'de yeni acilan bolum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diyetisyenligi rahat kazanabilecegimi dusunuyorun (dusunce tabi sinav aninda neler olur bilinmez) ama mezun sayisi vs ftr gibi sikinti yaratiyor mu onda da.ise basladigindaki maas, is durumu vs ne durumda acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: lowlow1

Arkadaslar ygsde belli bir duzeye ulastim ama lysde ayni basariyi gosteremiyorum. Ben de ygsden gitme kararı aldim.Fizyoterapi istiyordum ama cok kotuluyorlar ben de ne yapacagimi sasirdim.ygsde fizyoterapiden daha basarili bir bolum var midir? Ftr yerine tercih edebilecegim daha iyi bir ygs bolumu var midir? Cok zor durumdayim yardimlarinizi bekliyorum

Fizyoterapinin nesi kötü? Yakın zamanda haberlerde fizyoterapist açığının önümüzdeki yıllarda çok artacagına ve hastaların 2 yılda 10 katına cıktıgına dair haberler var internettende bulabilirsin bence en iyien raha sağlık bölümü ne nöbet var ne bişey ha biraz zordur insanlarla ugrasmak orası ayrı ama merak ettim doğrusu nesini kötülediler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.