Şimdi Ara

YGS ÇALIŞMA DÜZENİ LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 Yılında Böbrek Nakli Olduğum İçin Liseye Açık Öğretimden Devam Ediyorum. Bu Yıl son senem. Üniversiteye hazırlanıyorum. Vakıf Üniversitesinde Anestezi veya Acil Tıp Okumayı Planlıyorum.220 gibi bir puan almam bana yeterli olucaktır.
    YGS 2 için hangi derslere ağırlık vermem gerek ? Açıkta okuduğum için matematikde Temel'im yok hangi yayın hangi kitap alıp çalışmam gerek ? Nasıl bir yol izlemeyelim ? Çalışma düzenim Nasıl olmalı ? Hangi derslere ağırlık vermem gerek ? Lütfen Yardımcı Olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun kardeşim , başarılar dilerim çalışmanda kolay gelsin .
  • geçmiş olsun kardeşim pek başarılı ve bilgili bi öğrenci değilim. Ama matematikte temelin yoksa Şenol Hoca yı dinleyebilirsin matematiği düzeltmeye çalış ve Türkçe den netini yüksek tutmaya çalış 220 puan alırsın inanıyorum düzenli çalışırsan olur :) birazda fen bak ygs fen çok zor değil 10 nette ordan yapabilirsin çok rahat hatta daha fazlasını yaparsın zamanın çok . biyoloji için fundamentals ve senin biyolojini öneriyorlar. fizik için tekinay başlangç için güzel sonrada Umut Öncül le pekiştirebilirsin. kimya özelde güzel bi kanal
  • beinthesecret B kullanıcısına yanıt
    Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, önerebilceğiniz yayınlar var mı

• Birey b-mat geo(zordur orta düzey yani)
    Palme-fizik kimya biyo öneririm.
    Bol bol denemeye girmeyi tavsiye ediyorum.
    Başarılar allah yardımcın olsun..

• Hocam Okyanus Yayınlarının 40 Seansta serisini kullanabilirsiniz. 2017 müfretadı çıktı bende alacağım. Matematik temeli için iyi kitap. Khan Akademi,Hocalara Geldik,Tonguç da da temel konuların anlatımı var. Hocam hedefini yüksek tut. Umudunu kaybetme. Bir bakarsın Tam burslu kazanmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni müfredat kaynakları alın ve de çözümlü olsun bizim gibi konu eksiği çok olanlar için bulunmaz nimet :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.