Merhabalar 11.sınıf öğrencisiyim YGS de hedefim büyük . 15 bin . Ne kadar büyük bilmiyorum . Fakat şu anda çok iyi değilim yani 9 ve 10 dan çok iyi bildiğim konuda var az buçuk hatırladığımda var henüz çalışmaya fırsat bulamadığımda . Şu anda konu anlatımlı setimi kurdum . Ve bunları bitirip birer soru bankası çözüp denemelere başlamak istiyorum sizce bu ne kadar doğru ? Yani acele mi etmiş olurum ? Tabikide konu benim anlamama göre değişir . Ama hedefi yüksek tutmak derslerden 3er 5er test kitabı mı bitirilmeli yoksa konuyu kavradıktan sonra denemelere mi başlamalı ? Teşekkürler
yaptığım en büyük hata konu çalışıp test çözmemek ve denemelere geç başlamak. deneme çözmeye hemen yarın başla derim ben. bırak 40-50 gelsin hiç sorun değil. konu eksiğin çok fazla olsun fenden 10 netin gelsin hiç sorun değil. hızlanmak türkçe ve sosyal çözmek matta çeşit görmek istersen deneme çözmeye başla. ygs çalışmanı 11i aksatmadan yap. çünkü 11 mat çok kolay çok önemli 11 geo çok kolay çok önemli kimya beni çok zorlamıştı otur adam akıllı çalış ona fizik zaten ygsninde temeli torkmuş basit makineymiş basınçmış bunlar hep ygs konusu. neyse uzatmadan söyleyeyim günde 4 etüd 11 1 etüd ygs yap. haftada 1 deneme dersanede çözersen daha iyi olur. dönem tatilinde matematik problemler bitsin. 2. dönem günde 1 türkçe bir problem testi çöz. geoda sıkıntı varsa güvender ygs yi al bitir boşlarını utanmadan sıkınmadan sor. ben o kitapta her testte 2-3 boş bırakırdım ama hepsini çözdürürdüm şimdi fule yakın geliyor geom. hadi kolay gelsin