Şimdi Ara

YGS çok kötü geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS'de 300'ü geçemem gibi gözüküyor. Ve sayısal konuları da LYS için 3 ayda bitmez diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? 3 ayda biter mi bu konular sağlam bir çalışmayla? ( türkçeden 34, fenden 35 36 falan matematikten 20 soru işaretledim. sosyale bakamadım bile.) Not: Hedefim 15k falan değil. 40k-50k arası. Gerçekçi olmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daque -- 24 Mart 2014; 17:24:54 >

• Up
  • Dostum sinava 2 ay var ya ne 3 ayi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowlow1

Dostum sinava 2 ay var ya ne 3 ayi :D

2 ay 3 hafta var , 3 ay a daha yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: attj4d

quote:

Orijinalden alıntı: lowlow1

Dostum sinava 2 ay var ya ne 3 ayi :D

2 ay 3 hafta var , 3 ay a daha yakın

Pozitif dusunelim diyorsun yani :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayda bile biter sıkı bi çalışmayla okulun fazla kasmıyosa başla şimdiden hızlı bir atakla kardo benim de ygs berbat geçti 300 ham yaparsam süper olur diyorum şuanda ama lys'de sıfır olduğum halde yarından itibaren başlıyorum (inşallah gelmeyen yarınlardan olmucak ygs gibi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyarkemal

1 ayda bile biter sıkı bi çalışmayla okulun fazla kasmıyosa başla şimdiden hızlı bir atakla kardo benim de ygs berbat geçti 300 ham yaparsam süper olur diyorum şuanda ama lys'de sıfır olduğum halde yarından itibaren başlıyorum (inşallah gelmeyen yarınlardan olmucak ygs gibi )

ben de bugünden başladım ama umudum azaldı biraz açıkçası. benim de lys fen sıfır şu an. matematik neyse de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.