Şimdi Ara

YGS'DE 300-350 ARASI PUAN ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istediğim bölüm yazılım mühendisliği. Sözel dersleri yapabilirim. Hedefim 300-350 arası ygs'den puan almak ve lys'den de benzeri bir puan alıp dengede tutmak istiyorum. Sayısalım kuvvetli değil. Türkçe Sosyal falan ne kadar soru yapsam en az 300 puan alabilirim?

• Up +++
  • Sayısalın kuvvetli değil, sözelin iyi ama MF4 bölümü istiyorsun. Yazılım biraz analitik zeka gerektirir. Sayısalın kötüyse iyi araştır öyle tercih et. Önünde epey zaman var zaten.
  • destopret kullanıcısına yanıt
    Sakın ola 350 puan alıpta yazılıma gidebileceğin gibi bi düşünceye kapılma. Çünkü her puanla her bölüme girebilirsin türkiye birincisi 400 puan alsa sen 200 küsürle girersin belkide. Sıralama önemli olduğu için böyle puan hedefleme. Yapabileceğin netin en iyisini yap.
  • türkiyedeki bil müh ve yazılım müh için sayısal çokta gerekli degil itü odtu vs hariç
  • Zor dostum belli ki sayısal temelin zayıf bu durumda işin zor ama bu demek değildir ki imkansız sen uğraş oldu olmadı en azından temel atmış olursun sonra 1 yıl daha girersin en kötü.
  • Sayısal derslerim'in üstüne düşssem yaparım. Tek sorun sayısalda; fizik kimya biyoloji gibi dersleri Anadolu meslek lisesinde okumama rağmen göstermediler. Bu yıl stajdı sınavdı bunları kurtaramam. Sistemde büyük sorun var farkındayım. Ancak benim asıl sorum sözel derslerle alabileceğim puan nedir.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250-290

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesinden mezun olup istediğin bölümü okuyamıyorsun. Mükemmel sistemimiz var valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.