Şimdi Ara

YGS DENEMELERI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaslar. Ben tm öğrencisiyim ve uğur dershanesine gidiyorum. Ygs için evde çözebilecegim denemeler alıcam ama hangisi iyidir karar veremedim. Final 10lu , Fem dergisi 5li deneme ya da çımıs sorulardan hazırlanan denemelere baktım ama karar veremedim. Siz hangi kaynağı önerirsiniz ?

• Fem 10 lu çok güzel hardcore aynı zamanda final 10luyuda rehberlik hocam önerdi ama finale ön yargılıyım ygs tarzı olmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Fem 10 lu çok güzel hardcore aynı zamanda final 10luyuda rehberlik hocam önerdi ama finale ön yargılıyım ygs tarzı olmayabilir

hocam en yüksek netlerimi saka gibi ama fem 10 ludan yapiyorum.gercekten dediginiz kadar zor mu fem 10 lu?

not dilci oldugum icin mat fen kismin pek bakmiyorum türkce ve sosyal cözüyorum

• Dreiunddreißig kullanıcısına yanıt
    Femin tam kadro 11li denemesini almıstım ama hiç beğenmedim finalde çok kasmıs bende ygs tarzı oldugunu dusunmuyorum. Zaman denemeleri hoşuma gidiyor ama ona da üye olmamıstım. Zaman denemesi tarzında fem in denemesi var mıdır ? Bana fem dergisi denemelerini önerdiler sarı beyaz olanları sadece matematik denemesini aldım hoşuma gitti ama genel denemesi nasıldır emin olamıyorum.
  • Fem 10 lu basit ya yapmayın dershanede yapamadığım puanları yaptım. Valla ben final öğtencisiyim tarzını beğenmiyorum pek denemeleri hakkında fikrim yok ama finalin matematiği hos oluyor

• Bu gün biraz daha arastırarak bunlara karar verdim

Fem 6'lı YGS Denemesi Mavi Olan
    Final 10'lu
    Kültür Hazırlık İleri Düzey 3'lu

Bunları coğu kişi övmüs ve soruları güzelmiş. Bunların yanında sınav, birey, palme gibi yayınlarını da övüyorlar fakat emin olamadım. Sizce bunlar iyi midir ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir87 -- 14 Şubat 2015; 18:19:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt mat hakkında yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.