Şimdi Ara

YGS FİZİK İÇİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ACİL KAYNAK ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM YGS FİZİKTEN 5-6 YANLIŞ ÇIKIYOR BU YÜZDEN SORU BANKASI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM PALME SORU BANKASI NASIL MUSTAFA BAŞER FİNALDE OLABİLİR VEYA BAŞKA Bİ KAYNAK OKYANUSU DA DUYDUM AMA HANGİSİNİ ALSAM ????

• Tipta okuyan biri olarak soyluyorum bizim sinifta herkes fen fizik cozdu ve turkiye dereceliydi hepsi o soru bankasini cozebilen cozemese de nasil cozuldugunu cevaplarini ogrenen biri fizigi halleder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem fizik

• fem fizik İlk adım soru bankası

• Benim dedigim ilk adim falan degil beyaz kapagi olan zor bi soru bankasi eger ciddi bi hedefin varsa tabi soyledim yoksa bilemicem kafana gore al bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpbeyyy

Tipta okuyan biri olarak soyluyorum bizim sinifta herkes fen fizik cozdu ve turkiye dereceliydi hepsi o soru bankasini cozebilen cozemese de nasil cozuldugunu cevaplarini ogrenen biri fizigi halleder

simetri mi*
  • Ben 2014 te girdim beyaz bi kapagi vardi mavi cizgiliydi fem soru bankasi ygs lys bir arada ciddi hedefleri olan bir kisinin cozmesi gereken bir kitap sorulari zordur soyliyim ama nasil yapildigini anlarsan mantigini oturtursan soru kacirmazsin ortalama hedeflerin varsa veya dusukse hedeflerin hic bulasma ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Simetri sariydi bu fem benim bahsettigim simetri degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.