Merhaba arkadaşlar önümüzdeki YGS için geç mi kaldım? çalışmaya başladım matematikten 4 konu bitti yetişir mi sizce?
Yetismez.Bu sene sadece lys'ye gir seneye de sadece ygs'ye girersin 3. Sene de tercih yap hayirli olsun şimdiden.
Okullar açılana kadar bitir daha çok zaman var önümüzde çok rahat bitirirsin okul açıldıktan sonra ygs tekrar deneme ve lys olarak çalışmaya başla
Hiç çalışmasanda yetişir. Sen bakma bu trollere yazın çalışmanın avantajı tempo kazanmaktır zaten sene içinde tüm konuları göreceksin. Ama yavaştan tempoyu yakala.
quote:
Orijinalden alıntı: greatteam
Hiç çalışmasanda yetişir. Sen bakma bu trollere yazın çalışmanın avantajı tempo kazanmaktır zaten sene içinde tüm konuları göreceksin. Ama yavaştan tempoyu yakala.
geç kalmadın bebekk
quote:
Orijinalden alıntı: greatteam
Geç kaldın forumun ağustos ayı ortalaması genelde her yıl 130-140 nettir
quote:
Orijinalden alıntı: CBlackLion
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki YGS için geç mi kaldım? çalışmaya başladım matematikten 4 konu bitti yetişir mi sizce?
mümkün değil yetişmesi.Mezuna kaldın h.o
quote:
Orijinalden alıntı: 0heınsenberg7
geç kalmadın bebekk
Alıntıları Göster
Hepinize teşekkürler bitirmeye çalışacağım.
Kardeşim ne geçi, sana tavsiye bol bol lys çalış (mat,kimya)
Ben daha başlamadım ne geci la
Geç kalmadın fakat tempoyu arttırmalısın
quote:
Orijinalden alıntı: EnjoyTheWeed
Geç kalmadın fakat tempoyu arttırmalısın
Geçen sene saf halimle ne de güzel kanmıştım bu yorumlara. Bu sene mezun olunca alıştı gözlerim böylelerine
quote:
Orijinalden alıntı: betten
Geçen sene saf halimle ne de güzel kanmıştım bu yorumlara. Bu sene mezun olunca alıştı gözlerim böylelerine
Hangi yorumlara hocam hepsinden var?
quote:
Orijinalden alıntı: CBlackLion
quote:
Hangi yorumlara hocam hepsinden var?
Alıntıları Göster
her türlü yetişir sen bakma millete
CBlackLionC
kullanıcısına yanıt
Hocam yakın zamanda duymaya başlarsın 145-150 net yapanları veya YGS konuları bitmiş olanları falan. Hiçbirine aldırma çoğunluğu gerçek değil. Gerçek olanları da zaten sene sonu güzel sıralamalarda görüyoruz. Burada yazılanlarım %80 i falan doğru değil, moralini bozmasınlar, rakip eliyorlar.
quote:
Hocam yakın zamanda duymaya başlarsın 145-150 net yapanları veya YGS konuları bitmiş olanları falan. Hiçbirine aldırma çoğunluğu gerçek değil. Gerçek olanları da zaten sene sonu güzel sıralamalarda görüyoruz. Burada yazılanlarım %80 i falan doğru değil, moralini bozmasınlar, rakip eliyorlar.
Çok geç kalmışsın tabiki Benim YGS bitik genelde 150 net. LYS bitti sayılır. Artık sürekli deneme çözeceğim umarım YGS'yi 155-156 net düzeyine getirebilirim. Bence sen direk mezuna kalmayı düşün yetişmez zaten bu saatten sonra ümitlenme boşuna
quote:
Orijinalden alıntı: SalimAydogdu
Çok geç kalmışsın tabiki Benim YGS bitik genelde 150 net. LYS bitti sayılır. Artık sürekli deneme çözeceğim umarım YGS'yi 155-156 net düzeyine getirebilirim. Bence sen direk mezuna kalmayı düşün yetişmez zaten bu saatten sonra ümitlenme boşuna
Alıntıları Göster
sıfırdan başlıcaksan çok geç kalmışsın ygs neysede lys yetişmez
quote:
Orijinalden alıntı: SalimAydogdu
Sana puanım 9 kanka
quote:
Eyvallah hocam.
İmkansiz daha mata yeni basladin sosyal var fen var bunlari ogrencen unutcan koskoca lys var.git calis kopek gibi mezun adayisin