Evet beyler.. bir nebze sizi rahatlatmak için geldim.. 1. Kural Asla stres yapma heycanlanma- YGS nin en büyük düşmanı budur. 2.Kural Boş bırakma YGS de hayati önem taşır .. sınava soruların hepsini yapmalıyım mantığıyla girmeyin bence. Kafanızda kurgulayın ve onu toplamaya çalışın mesela ben geçen sene girer girmez Mattan 5 tane soruyu seçip okumadan boş bıraktım.. YGS-2 6176 idi bu arada. 3. 1 ve2. kuralları asla unutma sevgiler başarılar.
abi sen dedin diye hemen stres ve heyecan yapmamaya karar verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
KArdeşim onu açacaktım. erindim ya :D Bak rahatlatacak şeyler düşün.. mesela herkes seninle aynı durumda mesela daha çok daha önemli olan LYS ler var bu sınavda istediğin gibi olmasada düzeltme şansın var .. hayattaki en önemli olay bu değil bana güven iyi yaparsan mutluluk gelmeyecek kötü yaparsanda mutluluk gitmeyecek sadece 1 ay kafana takarsın hayat devam eder .. rahat ol yani ölüm kalım meselesi olarak bakma.. zaten gerçektende öyle değil. Cool ol yaparım de mesela hangi bölüm istiyorsun bilmiyorum ben Tıp istiyorum... kendime şöyle derdim " Lan anasını satayım 15 bin kişi var biride ben olurum heralde :D " böyle düşünceler üret işte.. Gerçekten benden çok daha iyi olan arkadaşlarımı rahatlığımla geçtim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme