Şimdi Ara

YGS KAYIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben posta kodunu 33140 yerine 33100 girdim şehir aynı ama mahalle farklı bir problem olur mu ?

• aisten düzeltebilirsin
  • Hayır maalesef düzeltilmiyor dilekçe göndermem lazımmış gerek varmı acaba bir sorun olurmu ?
  • nasıl düzeltilemiyor... solda adres bilgisi güncelle var oraya gir oradan düzeltiliyor
  • ben de geçen sene girdim ygs ye şimdi üniversitedeyim
    ordaki seçeneklerden bir yükseköğretim programına kayıtlıyım diyorum ama hala mezun olduğum lisenin adı çıkıyo işleme devam ediyim mi?
  • kayıt yaptırdım yükseköğretim programında gözüküyorum ama okul adı mezun olduğum lise gözüküyo hala
  • adres önemli mi o kadar ya? ben dogru yazdım ama posta kodunun falan ne etkisi olacak, yazısma adresi mi kalmış . ben de dün direkt geçen seneki bilgilerimle kayıt oldum degisiklik yoktu hiç, öğrenim bilgilerindeki kodlar değişiyor mu acaba hersene diye düşündüydüm kaydolduktan sonra:( değişmiyordur herhalde sistem kabul ettiğine göre?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başvuru kılavuzunu okumaya ne dersiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

Başvuru kılavuzunu okumaya ne dersiniz???

haklısın crazy, kahvaltı yapmaya baslamıstım tam o sırada. biri cevap yazar hemen diye düşünmüştüm :(
  • Ben girdim adres bilgilerini düzenleden oluyormuş . Çook teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaprakk377 -- 14 Ocak 2013; 14:16:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.