Şimdi Ara

ygs kimlik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın ygs var malum fakat kimliğimdeki fotoğraf çok eski problem olurmu ? sınav giriş belgem ve okul kimliğimde fotoğraflar güncel ve onlarıda götürücem.

• Derslerin iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LimitedEdition kullanıcısına yanıt
    Aralarındaki alakayı pek anlıyamadım ama evet iyi.
  • Sıkıntı olmaz büyük ihtimal ama arayıp okula sormanda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaggedyDoctor -- 12 Mart 2016; 16:38:12 >
  • Okul kimlik kartını kabul etmiyorlar , niye son dakikaya bırakıyorsunuz, bu nasıl sorumsuzluk

• Okul kimliğini eline verip evine yollarlar.
  • değiştirecektin işin zor büyük ihtimal almazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 kişi daha eksildi.

• Bi şey olmaz giriş belgesindeki fotoğraf güncel, tc numarası da kimlikle uyuyor bu durumda kimlik fotosunun pek bi önemi kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Bi şey olmaz giriş belgesindeki fotoğraf güncel, tc numarası da kimlikle uyuyor bu durumda kimlik fotosunun pek bi önemi kalmıyor

+1, fotoğrafta az çok benziyorsan küçüklük haline bir de hiç korkma. Kimliğindeki suratınla aynı suratı yapmaya çalış içeri alırlarken, benzetsinler diye.
  • Hiç benzemiyordum :D ilkokula girişte çekildiğim fotoğraftı fakat hiç sorun olmadı.Kontrolü arkadaşın dediği gibi sınav giriş belgemin üzerindeki kimlikleri kontrol ederek yaptı sınav giriş belgesindekide güncel olunca problem çıkarmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: craftix

Hiç benzemiyordum :D ilkokula girişte çekildiğim fotoğraftı fakat hiç sorun olmadı.Kontrolü arkadaşın dediği gibi sınav giriş belgemin üzerindeki kimlikleri kontrol ederek yaptı sınav giriş belgesindekide güncel olunca problem çıkarmadılar.

Nasıl geçti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.