Şimdi Ara

YGS KİMYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ygs kimya nın kolay olduğunu söylüyorlar..Bende tatilde pek çalışmayı düşünmüyorum..Ygs kimyanın en zor konularını söyleyebilir misiniz ? Yani sizi uğraştıran konularını ... Şimdiden teşekkürler :)

• Ygs kimyadan yazın 1 kitap çöz kışın 1 kitap çöz yeter başkada çözme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın çalışmasam okul döneminde halledilir mi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayannmilena

Yazın çalışmasam okul döneminde halledilir mi peki ?

Halledilir ama okul dönemi başladığında ygs denemesi çözebilmek için bence tüm konularının üstünden 1 kez geçmek gerek herkes kolay kolay diyor maddede falan bilğnmesi gereken yorumlar var vs vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periyodık cetvel, atom, isimlendirme,maddenin halleri.bu dedıgım konulardan her sene gelır ve zevklı konulardır.Kımyasal tepkımeler ve mol konuları benı bıraz ugrastırmıstı o kadar.birde maddeleri ayrıştırılması vs bunlara bakabılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle işlemli bi konu yok sanırım :) ... Teşekkürler arkadaşlar..Simetriden bitse yaz için yeter sanırım ?
  • çalışma bence. tatilde birşeyleri bitireyim diye çabalama da. mat1 de geliştirebilirsin kendini. mat1 de problem çöz. paragraf çöz. hız kazanmaya çalış.

ygs de mantığını hızlı bir şekilde kullanıp kullanmadığını ölçüyorlar. ondan önce mantığın olup olmadığını aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt kimya
    5 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanıcıadım kullanıcısına yanıt
    Mat1 diyosunda Mat2 nolcak peki
  • Bayannmilena kullanıcısına yanıt
    integralden başla o zaman. sonra rasyonel sayılardan devam edeilirsin mesela. önce organiği bitir sonra madde ve özelliklerine çalış.
  • kullanıcıadım kullanıcısına yanıt
    Bilmediğim bu konular yerine Trigonometri , Karmaşık sayılar halledilse daha mantıklı olmaz mı..Sonuçta 12.sınıfta işlencek bunlar
  • Bayannmilena kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kinaye yapmış demek istediği temelden başla. Sana mat1 bitir demişler sen hani benim mat2'm demişsin. Aceleci olma
  • Mezunların çoğu yazın Lys de çalışın diyorlar.Onları es geçmek istemedim. Biraz daha net cevaplar alabilsem.
  • ygs matematik bilgine güveniyosan lys çalışmaya başlayabilirsin. lys daha önemli. onun dışında ygs kimya konuları kendini sıksan 20-25 güne çok rahat bitirir fullersin bile. tabi testte önemli. ygs kimyada beni molarite ve kimyasal değişimler zorlamıştı, okul zamanı da bitirmek zor oluyo bence şimdiden bitir kurtul
  • euprathes kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederiim :)
  • Arkadasim bence ygs sicakta calusilmiyor yorum falan filan al bi lys mat geo başla onun disinda ara sinifta eksik gördüğün fen konularina yogunlas ygsyi dersane acilinca mecbur dinliyorsun ve o yeter biraz pratik gerekli sadece

• açıkçası ygs kimyasının zor konusu yok 6 konu falan var zaten ve gayet basitler
  • yazın 1 kitap kışın 1 kitap nedir ya? Her dersten 4-5 kitap mı bitiriyorsunuz anlamadım ki.

Bence yazın bir şey yapmana gerek yok, dersanenin hızlandırması başladığında deneme yapacaklardır. Orada eksiğini görür kapatırsın. Sonra fen kapsülü bitirirsin yeter.
  • Lys agırlıklıklı calıs. Ama ygsden de bıseyler yap. Mesela kımya ygs kolaydır, onu bıtır. Dershaneye gıdeceksen sene ıcınde tekrar etmıs olacaksın zaten.

• illa kolay bitiririm diye ygs kimya çalışma mat1 den 1 kitap bitir,geometrin kötüyse geometriye aban çünkü oturması çok zaman alıyor aman dikkat,bir de fiziğe bak biraz yeter bence
  • Kimya çalışmama kararı aldım..Mat1 ve Mat2 götürücem götürebildiğim yere kadar..Biyoloji nasıl çalışmalıyım sizce?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.