Şimdi Ara

YGS Kimya Kitap+Kanal Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, mezuna kaldım fenden hazırlanacağım tm'den geçtim. Diğer dersleri anlıyorum da kimyaya bir türlü alışamadım, elimde doğru düzgün kaynak da yok. Bugün almayı düşünüyorum da nasıl çalışmalıyım önerisi olan var mı? Kitaptan mı gideyim komple yoksa kanal izleyerek mi çalışayım ve konu anlatımlı kitap öneriniz var mı(Hiçbir bilgim yok her şeyi temelden anlatması lazım)

• lnsurgent kullanıcısına yanıt
    içerik iyi de pahalı geldi bana. Sadece kitaptan çalışarak halledilemez mi bu kimya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmanuel Goldstein

içerik iyi de pahalı geldi bana. Sadece kitaptan çalışarak halledilemez mi bu kimya?

Neresi pahalı hocam Kimya özel 100 tl bu 60 tl ve deneme de var,
    Kitaptan çalışarak ve kimya adası da dinleye bilirsin
  • Kimyaözel tek al yeter. kitap alma bile. s.b al konu anlatımlı gerek yok bence
  • kimyadası ve palme soru bankası al ygs için yeterli bence palmede çözemediğin sorular olucaktır tabi onuda internetten gruplara yada bize sorarsın artık kolay gelsin başarılar :)
  • KimyaÖzel 2018 YGS videolarını izledim beğenmedim (2 konu bitirdim)
    Bizimkimyamızı inceledim tam istediğim gibi değildi
    Kimyaözel youtubedeki ygs videolarını izledim beğendim. Ayrıca hoca hatalı çözerse yorumlarda belirtilmiş oluyor malum 2015-2016'dan kalan videolar. Şimdilik Kimyaözelin youtube kanalıyla ilerliyorum ygs adına tavsiye de ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitsevergebey -- 6 Ekim 2017; 17:44:2 >
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    senin kimyaözel hesabın varsa 2017 deki çekilen videolara da bakabilirsin ücretsiz. sonuçta 2018 i almışsan 2017 de açık oluyor sana. ben 2017 çekimlerinden memnumun. gayet güzel.

Yani niye youtube vidolarına bakıyorsun onlar eksik + soru çözümü az. ama 2017 tam full güzel yani. 2018 i beğenmediysen 2017 yi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 6 Ekim 2017; 18:35:6 >
  • Şimdi şöyle hocam eskilerin altında çok fazla yorum var yani geniş bir tartışma platformu var hatalı kısım olursa orada yazılı oluyor ben de kunduzdan onylatmakla falan vakit kaybetmiyorum. Tabi 2018 ile 2017 videolarını kıyaslamak doğru olmaz çünkü 2018'deki dokümanı kendileri hazırlıyorlar soruları da kendileri hazırlamışlar genellikle e tabi piyasaya bir kitap ilk çıktığı sene birçok hatalı soru olabiliyor. Ama youtubedeki soruları Esen'den falan aldığı için sorular 2018'deki sorulara göre daha sağlam. O yüzden youtube > 2018.
    2017'deki videolarda hatalı kısımlar var mı sizce hocam ayrıca soruları hangi kaynaktan seçmiş, soruları kaliteli mi değerlendirmeniz nedir?
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    2017 2 3 konuyu bitirdim sorular ağırlıklı olarak Palme den seçmiş %60-70 diğer soruları da kendi hazırlamış ama öğretici ve güzel sorular hazırlamış. şu ana kadar çok hatasını görmedim işlem hatası falan yapmıyor gördüğüm kadarıyla 2 3 konuda görmedim yani.
  • Tamamdır hocam teşekkürler yardımcı olduğunuz için *-*
  • fizik, biyoloji yapıp kimyada sıkıntısı olan ilksin galiba hocam.

bu arada elimde kapağı açılmamış güvender ygs kimya var, kargo ücretini ödersen gönderebilirim. tm olarak boşa aldım
  • Aha bu çocuk = ben

Hiç bir dersimde sorun yok. En nefret ettiğim biyolojide bile. Ama kimyayı yapamıyorum arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.