Şimdi Ara

Ygs/Lys Çalişma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
12.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk önce kendimden bahsetmek istiyorum , Adım Eren DüzLise ögrencisiyim 12. sınıfa gectim ve bu 3 ay yaz tatilimi diger yaz tatillerim gibi bosa gitmesini istemiyorum . Ygs/Lys adına birşeyler yapmak istiyorum cok arastırdım ama nedense aklımdaki sorulara cvp bulamadım ,bu yuzdende konu acma geregi duydum .
    İnaniyorumki bilen birileri beni bu konuda aydınlatacakdır .

Abilerim/Ablalarım bu 3 ay yaz tatilimi nasıl gecirmeliyim ? Biliyorum calişmam gerekiyor ama neye nasıl nerden baslicam ?
    Tabir-i caizse sizlerden birisi bana bi program yapmada yardım edebilir mi ? .

Bu konuda bana yardım eden edmeyen , baslıgıma girip düşünenlere bile teşekkür ederim .

Not: Olumlu olumsuz herşeyi dikkate alacaıgm .

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Up

• sayısal sözel tm necisin program buna göre değişir
  • öncelikle kitap okumaya başla

herkez,aydınlatacakdır gibi konuşan biri türkçe den çok soru kaçırır.

şimdi bu cumadan başlayarak ygs ye çalış. yavaştan ders çalışmayı sev gerisi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Akif95

sayısal sözel tm necisin program buna göre değişir

Tm için program oluşturabilir misiniz?

• ErenCanBozkurT kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 2013 sınav takvimine göz atmanı öneririm. Yani bu konuyu bence 2 hafta sonra açmalıydın çünkü kendi sınavım o zaman bitiyor. Sayısalcı isen 2 hafta sonra çalışma programı için yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwe4qwe

Öncelikle 2013 sınav takvimine göz atmanı öneririm. Yani bu konuyu bence 2 hafta sonra açmalıydın çünkü kendi sınavım o zaman bitiyor. Sayısalcı isen 2 hafta sonra çalışma programı için yardımcı olabilirim.

ben sayısalcıyım yardım ederseniz çok makbul geçer

• yani ben sayısalcıyım. Ama sana ne tavsiye edebilirim yazın lys e biraz hazırlan derim fazla kasmadan. Yıl içerisinde zaten ygs e kadar ygs dersleri alacaksın muhtemelen, genelde dersaneler böyle yapar. YGS den iyi bir sonuç al ki moralin bozulmasın. Daha sonra ygs bitip eve gelir gelmez yardır lys e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akif95 -- 9 Haziran 2013; 18:36:04 >
  • kitap okumayı felan boşver, pek faydasını göremezsin onun yerine günde 20 paragraf çöz, süre tutarak, bunu her gün yaparsan türkçeden en az 35 net yaparsın. zaten 20 soru paragraf türkçede, kalanlar dil bilgisi.
    bende 12. sınıfa geçtim anadolu lisesinde okuyorum. YGS de en yoğun ders matematiktir, matematiğe FEM simetriyle en baştan çalışmanı öneririm. yaz ayında YGS yi bitiremezsen bile çoğu kısmını halletmiş olarak seneye başla derim çünki seneye dersaneydi, okul dersleriydi, LYS çalışmaktı, bunlar yüzünden vakit kalmaz o yüzden yazın oturup YGS bitirmek şart. öğretmenlerimden, çevremden aldığım tavsiyelerle biraz bilgilendirmeye çalıştım, umarım faydalı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 9 Haziran 2013; 18:37:51 >
  • Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yukadzeh

quote:

Orijinalden alıntı: Akif95

sayısal sözel tm necisin program buna göre değişir

Tm için program oluşturabilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_76132306/f_//tm.htm#76132306 Yazın bu programı uygulayacağım,TM ci arkadaşlara yararlı olabilir.
  • teşekkürler @qwe4qwe

• Yorum yazan herkeze cok cok teşekkür ederim .
    Yazmayı unutmusum kusura bakmayın , evet sayısalim ben :)
    Temel sıkıntısı cekmiyorum ama genede dediginiz herseyi dikkate alacagım aranızda en az bilgiye sahip olan benim kustahlık etmek istemem .
    Düzenli olarak kitap okuma alişkanlıgım olmadıgı bi gerçek .
    Paragraf cozumunu dikkate alicam

Bu arada pm ile ulastıgım bi kac arkadasım var onlarda geri dönerse cok sevinirim [
    :)]
  • Yukarı
    Önerileri olan tecrübeli arkadaşlar nerdesiniz? :)

• up

• UP
  • 2014 de 3. sefer deniyecek bir abin olarak söylüyorum.bırak ygs yi türkçeymiş sosyalmiş.direk lys konularını bitir.
  • İyi ama lys ygs olmadan nasıl olacak ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.