Şimdi Ara

Ygs Lys çalışma programı sorularınızı alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene ygs lys sınavlara girdik malum. 21000 sıralamam vardı yerleştik haliyle. Çalışma listeniz, günlük programlarınız, motivasyon ve bu ağır tempoyu dengeli ve etkili bir şekilde yürütmeniz için her türlü soruyu cevaplandırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam karekök mat ygs mps çözüyorum çok yavaş gidiyorum daha denklemlere yeni geçtim bi konu 4 5 günde zor bitiyor
  • Nereye yerlestin netler nasıldı

• Sence bu dönem sosyal medya kullanımı nasil olmali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycaos34

hocam karekök mat ygs mps çözüyorum çok yavaş gidiyorum daha denklemlere yeni geçtim bi konu 4 5 günde zor bitiyor

Bi soru göremedim

• Hocam çok yavaşim. Hızlandırmak için ne yapmalıyım. EvdeÇözeceğim denemelere ne kadar süre tutmaliyim sizce mf misiniz?

• quote:

hocam karekök mat ygs mps çözüyorum çok yavaş gidiyorum daha denklemlere yeni geçtim bi konu 4 5 günde zor bitiyor

Hocam haftada bir konu her dersten gayet normal. Moralinizi bozmayın. Haftada bir konuyu bir soru bankasından bitirin. Ertesi hafta diger soru bankasından aynı konuyu çözerken yeni konuya başlayın ve böyle devam ettirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

Nereye yerlestin netler nasıldı

Yerleştiğim yeri ifşa etmeyeyim hocam. Matematik 29, Geometri 18, Biyoloji 15, Kimya 20, Fizik 26.

• quote:

Orijinalden alıntı: snoopdogg16

Sence bu dönem sosyal medya kullanımı nasil olmali

Benim bir çok arkadaşım sene başı tüm hesaplarını kapattı ve ders çalışacağını söyledi. Bir kaç ay sonra bunalıp birçoğunu açtılar. Aralık ayı gibi tüm arjadaşlarınızda da sizde de olacağı gibi bıkkınlık gelecek, bunun geçiçi olduğunu unutmayın. Sosyal medyaya gelirsek whatsapp,twittee,facebook kullanan biriydim. Hepsinide kullandım. Sabah kalktıgımda okula gıderken ve aksam okuldan donerken facebook ve twıtterı kontrol ederdim. Whatsappı ise sürekli kullandım. Soru atıyorduk malum:) Ders çalışırken telefonu yanınıza almayın, mümkünse başka odaya koyun. Ve tavsiyem varsa oynadıgınız oyun, bırakın bir sene. Bunları yaptıgınız takdırde sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlaveofBlizzard

quote:

Benim bir çok arkadaşım sene başı tüm hesaplarını kapattı ve ders çalışacağını söyledi. Bir kaç ay sonra bunalıp birçoğunu açtılar. Aralık ayı gibi tüm arjadaşlarınızda da sizde de olacağı gibi bıkkınlık gelecek, bunun geçiçi olduğunu unutmayın. Sosyal medyaya gelirsek whatsapp,twittee,facebook kullanan biriydim. Hepsinide kullandım. Sabah kalktıgımda okula gıderken ve aksam okuldan donerken facebook ve twıtterı kontrol ederdim. Whatsappı ise sürekli kullandım. Soru atıyorduk malum:) Ders çalışırken telefonu yanınıza almayın, mümkünse başka odaya koyun. Ve tavsiyem varsa oynadıgınız oyun, bırakın bir sene. Bunları yaptıgınız takdırde sorun olmaz.

Kanka mezunum ben sıralama kaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Hocam çok yavaşim. Hızlandırmak için ne yapmalıyım. EvdeÇözeceğim denemelere ne kadar süre tutmaliyim sizce mf misiniz?

MFyim. Ygs denemelerine sadece dersanede girin hocam. Kendiniz şubat ayına kadar evde çözmeyin. Şubat ayına kadarda günde beş saat çalışıyorsanız 3 saat lys 2 saat ygs çalışın. Testlerinizi zaman tutarak çözün, tıpkı deneme gibi. Bu çok önemli. 15 mat sorusu 20 dk verin mesela. Boşlara üstelemeyin, günlük çalışmanız bittiğinde yatana kadsr bakabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Kanka mezunum ben sıralama kaç

MF4 21.000 hocam

• quote:

quote:

Hocam haftada bir konu her dersten gayet normal. Moralinizi bozmayın. Haftada bir konuyu bir soru bankasından bitirin. Ertesi hafta diger soru bankasından aynı konuyu çözerken yeni konuya başlayın ve böyle devam ettirin.

ben 1-5 ayda 2 kitap bitirmeyi hedeflemiştim buna göre çok yavaş anormal değilmi ya ?
  • quote:

quote:

quote:

ben 1-5 ayda 2 kitap bitirmeyi hedeflemiştim buna göre çok yavaş anormal değilmi ya ?

önemli olan nitelikli soruları zaman tutarak çözmektir. elinizde 3 adet soru bankası olduğunu düşünelim. problemlerden her kitapta 8 er test oldugunu varsayalım. bu soruların hepsıne goz atın. tek bakısta sorunun sızı zorlayıp zorlamayacagını anlarsınız. zorlayacagını dusundugunuz soruları ısaretleyıp sadece onları cozun. yanı asagı yukarı bır kac testı cozmemıs olacaksınız. totalde 2 kıtap bıle bıtırmemıs olacakken pratıkte 3 kıtaplık bılgıyı kazanmıs olacaksınız. basarılar...

• Ben calismaya baslayali 2 3 hafta oldu sadece matematikten sayilar bitti birde mutlak deger basit esitsizlikler hedefim mf4 35k acaba duzenli ve sıkı calismayla gelir mi ? lys calismaya ne zaman baslamaliyim? Ygs Fen konulari ne kadar zamanda biter cunku daha baslayamadim. Sorularimi yanitlarsan gercekten cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.