Şimdi Ara

YGS-LYS'E HAZIRLANANLAR DERS TEKNİKLERİ İSTEYENLER BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
5
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle 40 yıllık sınav rehberi gibi bilgi verip halbuki sıralaması 60-70 bin falan arkadaşlar var.Arkadaşlar tavsiye vermek kolay onu yapmak lazım ki millet anlasın ha böyle yapınca oluyor.
    Benim sıralamam 5600 ,puanı 270 olan bir anadolu lisesinden mezun oldum ve ilk senemden kazandım.
    Yani Lise pek birşey farketmiyor.
    İlk seneden de kazanmak mümkünmüş demek.
    Valla sene boyunca forumda takılıyordum.Bloglara bakıyordum.Faydası oldu,anlatacak bisürü şeyim var ama af buyrun yazma üşengeçliği de var :)
    azimliyazar benim sene boyunca rehberim oldu.Sınavı onu dinleyerek kazandım.
    Sınava hazırlanan arkadaşlara gerek kitap , gerekse çalışma teknikleri hakkında bilgi veririm.
    Sorularınızı cevaplamak isterim.

1-)Kitap olarak;
    Piyasadaki çoğu yayını çözmek gerek.
    Fem yayınlarını ben pek çözmedim arkadaşların çözemediği sorular genellikle FEM yayınlarından olduğu için o kaynaklarıda görüyordum.
    Final e gidiyordum.Final in soru bankaları piyasadikiler gibi bir farkı yok.Ama dergileri incelenmeye değer.

Devamını yazacağım takipte kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartier-tr -- 20 Temmuz 2015; 11:07:04 >

• Sayısal derslerden kitap tavsiyesi yapar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik 2 ve geometri kitap tavsiyen ar mı hocam? matematik 2 25-30 arası yapsam yeter, geometride de bi 10-15 yeterli yani
  • banada yardım edin beyler ders çalışasım gelmiyor birsürü kitap aldım bide bu arada aldığım kitapları söyleyeyim bunlar iş görür mü baksanız . ygs matematik konu anlatımı (fem) ygs konu özetli soru bankası ,güvender kimya ,güvender biyoloji -ygs-lys geometri soru bankası (fem),fem ygs türkçe soru bankası fem simetri ygs fizik konu anlatımlı birde mat temel olmadığı için antrenmanlarla mat 1 aldım şimdi bu kitaplar bana iş görmez gibi geldi hedefim yüksek ama hedefi yüksek olanlardada 50 100 tane kitap var tavsiye pls
  • Matematik konusunda temel geliştirmek ve sb önerisi lütfen
  • projectx072 kullanıcısına yanıt
    Onları çözersen ygs biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle, tebrik ederim.
    Kullandığınız kaynakları, kaynakları bitirme oranınızı (%), kaliteli - kalitesiz belirterek yazarsanız, kullandığınız denemeleri, nereden ve nasıl konu anlatım çalıştığınızı, internetten konu anlatımlı videolara bakıyorsanız hangi kanalları veya siteleri kullandığınızı, taktiklerinizi, öğrenme metodunuzu yazarsanız çok müteşekkir oluruz.
    Taktire şayan bir başarı, helal olsun doğrusu.
    Bu arada hangi üniversiteyi - bölümü tercih ettin?
    Hayırlısı neyse o olsun kardeşim.
    İnşallah bizler de istediğimiz sonuçları alırız da, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sıralamanızın ss sini atarmısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOUN_PC kullanıcısına yanıt
    vallamı hocam peki ne kadar sürede bitiririm bunları malum yaz stajı var hergün 3 saat yeter mi birde ben program yapmayı sevmiyorumda o yüzden birgün boyunca full fen dersleri diğer gün full mat -geo diğer günler ful sosyal arka arkaya 3 4 ders çalışıyorum sorun olur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.