Şimdi Ara

Ygs/Lys İcin Bugun Ne Yaptin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 11 nisandan itibaren her gun duzenli olarak 3 saat calismaya basliyorum her aksam buraya naptigimi yazacagim bu sekilde kendimi motive ederim belki isteyen katilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwayssleepy -- 11 Nisan 2013; 11:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nick - Konu uyumsuzluğu
  • helal arkandayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Majoris -- 10 Nisan 2013; 2:10:04 >
  • üniversite ogrencisi oldugum icin su aralar biraz yogunum kendi derslerimle falan ama mayisla beraber ben de düzenli çalısmaya başlayacağım tam anlamıyla o zaman ben de katılırım
    kolay gelsin bu arada

• 11 nisan raporu: Bugun fizikte fizigin dogasini bitirdim 82 soru cozdum (%87) turkcede ise sozcukte anlam bitti 246 soru cozdum (%93). Toplam 3 saat calistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

quote:

Orijinalden alıntı: alwayssleepy

11 nisan raporu: Bugun fizikte fizigin dogasini bitirdim 82 soru cozdum (%87) turkcede ise sozcukte anlam bitti 246 soru cozdum (%93). Toplam 3 saat calistim.

11. sınıf mısın? her konudan 250 soruyu üst üste çözersen verimli olmaz. aralıklarla çöz ve de soru bankası yetmez öyle yaparsan. sonra konuyu unutup çalışınca çözecek test bulamazsın

evet hocam 11.sinifim ama sozcukte anlamdan soru bankasinda 13 test olunca boyle oldu. Hedefim 3 ayda ygsyi tam anlamiyla bitirmek bu yuzden de yogun caliscam kaynak sikintisi yasamam gibi geliyor simdilik guvender fem gidiyorum

• DAha yeni dairesel hareket bitti zamanımı baya aldı kopil ama 50-60 soru da çözmüş oldum şimdilik temel oldu hiç değilse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun polinomlara başladım 6 Saat tam çalıştım daha simetride yarılayamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.