Şimdi Ara

Ygs lys sayısal kitap ve cd video setini ücretsiz vermek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar üniversite son sınıf öğrencisiyim evime tatile geldiğimde gözüme ilişti. Ben dökümanları ücretsiz almıştım aynı şekilde ücretsiz bağışlamak istiyorum yararımın dokunması beni çok mutlu eder rağbet olursa arkadaşlar, daha fazla dökümana ulaşabilirim (tamamen ücretsiz). Ben şekilde dershaneye gitmeden kazanmıştım konu anlatımlar fazlalıkta. amacım öncelikle durumu benim gibi olan kişilerle irtibata geçmek olabilir ancak bu şart değil tabii ki yanlış anlamamanızı istiyorum.

Özel mesaj yoluyla telefon numaramı verebilirim.

şimdilik elimde olanlar.

Ygs lys sayısal kitap ve cd video setini ücretsiz vermek istiyorum Ygs lys sayısal kitap ve cd video setini ücretsiz vermek istiyorum

FOTOĞRAFTAKİLER DÖKÜMANLAR ALICILARINA ULAŞMIŞTIR HERKESE İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

DESTEK VEREN ARKADAŞLARIMIN KİTAPLARININ FOTOĞRAFLARINI ATMALARINI BEKLİYORUM EN KISA ZAMANDA YENİ DÖKÜMANLARI YAYIMLAMAYA ÇALIŞACAĞIM.

EK OLARAK;

E.A 9. 10. 11. SINIF VE YGS LYS HAZIRLIK KİTAPLARI MEVCUTTUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldmert77 -- 1 Eylül 2015; 19:35:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm arkadaşlarıma ulaştım ek olarak arkadaşlar kırtasiye ihtiyaçları için üniversitemin gönüllü kalpleriyle bağlantı kurdum. Tek isteğim herkese bana mesaj göndermeniz.

Eşit ağırlık 9.10.11 sınıf konu anlatım soru bankası. Yayın hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.