Şimdi Ara

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
843
Cevap
3
Favori
71.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IWannaKiLLu

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

DURUN SAKİN OLUN

A)7 B)5 C)10 D)14 E)21 ŞIKLARIN ORJİNAL HALİ

5 7 10 14 21 KÜÇÜKTEN BÜYÜĞE SIRALI HALİ İKİ ŞIK ÇAKIŞIYOR BİR TUR ÇEVİRİYORUZ
    7 10 14 21 5

GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ ÇAKIŞAN 7 DOĞRU CEVAP

PANPA SEN NİYE SIRALADIKTAN SONRA SOLA KAYDIRIYON BAK ÖBÜR ARKADAŞ SAĞA KAYDIRIYO

Siyasete girmeyelim ...

inceden

• ve örneklerin aynı kitapçıkdan olduğunu göstermelisin. Bişeyler yapcan sen internetim olsa bende bakcam kitapçıklara. Neyse kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

quote:

Orijinalden alıntı: kontratak
     YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]

2. Deneme b şıkkı 5 çakışmış

soru yanlıs ösym basvurun ıkı adet dogru cevap var

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pirasa

quote:

Verdiğim ilk resimde iki durumda da sadece bir şık çakışıyor doğru, fakat bu sadece bir tane sorunun yanlış cevaplanmasına neden olur. 40 sorudan en az 35 tanesi bu yöntemle doğru olarak cevaplanabiliyor. Bunun nasıl bir açıklaması olabilir?

niye o 35 taneden örnek vermedin gittin bozuk soruyu buldun panpa ?

Bu konunun verdiği heyecanla ilk onu gördüm. Dediğim gibi, her kitapçıkta denemelisiniz bu yöntemi, çok büyük bir doğruluk oranı var ortada. 40'ta 35 olasılığın tesadüf olması mı bekleniyor?

Ayrıca soru şıkları neden harmanlanarak dağıtılmadı da bu şekilde çembersel olarak devrettirilerek dağıtıldı? Bunun nasıl bir açıklaması olabilir?

bro şöyle 3-5 doğru örnek ayarlayıp koysan konuya ortada bir iddia varsa kanıtlamak zorundasın

Başka bir örnek daha koydum. Şimdi birkaç soru daha eklerim. Elinde farklı bir kitapçık örneği olan arkadaşlar kontrol etsinler. Olay, şıkların harmanlanarak değil de çembersel olarak devrettirilerek dağıtılmasında zaten bitmiştir.

Üstüne üstlük bu modülasyon ve medyan yöntemi sınavdan önce öğrencilere bildirildiği konusu da mevcut: http://forum.donanimhaber.com/m_47971753/mpage_1/key_/tm.htm

Demin verdiğim diğer örnek üzerinde işlem sorunsuz şekilde uygulanabiliyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 3 Nisan 2011; 17:46:13 >

• peki sadece sayısal cevaplarda mı uygulanıyor bu sistem . eger öyleyse en fazla 10 sor bielemdin 15 soruda işe yarar bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Orijinalden alıntı: Cait

quote:

2. Deneme b şıkkı 5 çakışmış

headshot

Fatality...

ULTIMATE KILL

Rrrr RAMPAGE !

Şimizu.

• quote:

quote:

Ayrıca soru şıkları neden harmanlanarak dağıtılmadı da bu şekilde çembersel olarak devrettirilerek dağıtıldı? Bunun nasıl bir açıklaması olabilir?

buda önemli panpalar. şıklar çembersel devrettirilerek dağıtıldıysa algoritma hala bulunuyor demektir
  • lan varya dünyada bizim gibi başka millet yoktur.harbi diyorum zehir gibi kafa var ama kullanamıyoruz toplum olarak
    yanlış bile olsa bunları araştırmak falan fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezen Bilir

Kriptoloji okusam kesin kazanırdım, iyi bir yeri.. Yine benim üniversitem var. Ya olmayanlar ne oalcak! Yazık vallahi yazık!

Kriptoloji nedir bilmeyen insanlar var bu forumda

bkz: scorpion_tr
  •  YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]

Yani sadece Matematik sorularında olan bir durum değil bu, şıkları sayısal değer içeren her soruda uygulanabilmekte.

Tekrar soruyorum: Soru şıkları neden harmanlanarak değil de devrettirilerek karıştırıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 3 Nisan 2011; 17:58:43 >
  • çakışan sayılar o sayı dizisinin modu oluyor bu durumda.
    dersaneler sınavdan bir gün önce öğrencilerine mesaj atmış mod-medyan konusuna çalışın diye.

http://forum.donanimhaber.com/m_47971753/mpage_1/key_/tm.htm

bakın bu konuda da çocuk rüyamda gördüm diyor. sizce gerçekten rüyasında mı gördü? yoksa..

http://www.frm tr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 3 Nisan 2011; 18:01:53 >

• 1 tanede ben baktım herhangi bir kitapçıktan yanlış yapmadım sanırım

• quote:

çakışan sayılar o sayı dizisinin medyanı oluyor bu durumda.
    dersaneler sınavdan bir gün önce öğrencilerine mesaj atmış mod-medyan konusuna çalışın diye.

http://forum.donanimhaber.com/m_47971753/mpage_1/key_/tm.htm

bakın bu konuda da çocuk rüyamda gördüm diyor. sizce gerçekten rüyasında mı gördü? yoksa..

http://www.frm tr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan.html

Şu durumda hâlâ bu olaya komplo teorisi diyenler mevcut. Her şey ortada, kanıtlar ortada!

Elinde soru kitapçığı bulunan arkadaşlar, lütfen kitapçığınızdaki şık dizilimi ile basın kitapçığındaki şık dizilimini karşılaştırın. Sıralamada hiçbir farklılık göremeyeceksiniz, sadece kaydırılarak karıştırma söz konusu. Bu durumda belirttiğim yöntem ile soruları çözmeyi deneyiniz. Kaç tane doğru cevabınız olacak, bir bakın lütfen.

•  YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

1 tanede ben baktım herhangi bir kitapçıktan yanlış yapmadım sanırım

Aynen bu şekilde.
  • Nerden buluyorsunuz bunları helal olsun
  • beyler acilen inceleyin bi:
    http://www.f r m t r .com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3977289-butun-kitapciklarda-cakisma-sozkonusu-3.html

süper bir tespit. Buna ne diyecekler acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Nerden buluyorsunuz bunları helal olsun

Arkadaşların verdiği örnek kitapçığı inceleyeyim dedim ve aniden dikkatimi çekti.

Bu arada ben sınava bile girmedim. ÖSS dönemindenim, dört yıl önce girmiştim ÖSS'ye. Yakınımdan sınava girenlerin kitapçıklarını ve forumda verilen kitapçıkları kontrol ettim, yöntem hepsinde çok büyük doğruluk oranı ile çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe
    beyler acilen inceleyin bi:
    http://www.f r m t r .com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3977289-butun-kitapciklarda-cakisma-sozkonusu-3.html

süper bir tespit. Buna ne diyecekler acaba.

bana pm olarak atabilirmisin mobildeyim kopyalayamıyorum
  • quote:

Yani sadece Matematik sorularında olan bir durum değil bu, şıkları sayısal değer içeren her soruda uygulanabilmekte.

Tekrar soruyorum: Soru şıkları neden harmanlanarak değil de devrettirilerek karıştırıldı?

Tamam dediğin mantıkla aynı soruya baktım ve bu şekil oldu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.