Şimdi Ara

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
843
Cevap
3
Favori
71.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ösym bir an önce sınavın iptal olduğunu açıklayıp insalara zaman kaybettirmeden yeni sınavı yapmalı yoksa millet ağustosa kalıcak.
  • 59 kayıtlı üye, 865 misafir
  • beyler dört koldan haberi yayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_indigo

59 kayıtlı üye, 865 misafir

66 kayıtlı üye, 1014 misafir

Gittikçe büyüyor efenim, durduramıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 4 Nisan 2011; 0:00:15 >
  • Konu gittikçe uçuyor yakında konuyu açan arkadaş haberlere çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

quote:

Orijinalden alıntı: the_indigo

59 kayıtlı üye, 865 misafir

66 kayıtlı üye, 1014 misafir

Gittikçe büyüyor efenim, durduramıyoruz!

misafirlere sesleniyorum bütün gücünüzle yayın bu bilgiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

beyler dört koldan haberi yayın .

gideceği yere gitti bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 4 Nisan 2011; 0:08:40 >
  • citi forumun çökmeden bu kadar ziyaretçi kaldırdığını görürse sevinçten ağlar heralde
  • sabah programlarını mail yağmuruna tutalım
  • benim sınavım iyi geçti iptal olsun istemiyorum çünkü o stresi bir daha yaşamak istemiyorum ama bariz ortada bir haksızlık var ve bunları yapanların cezalandırılmasını istiyorum umarım Türkiye adaleti doğru bir karar verir de suçlular haksızlık yapanlar gece gündüz çalışan öğrencilerin sıkıntılar yaşayan öğrencilerin hakkı yenmemiş olur. bu kişilerin ösym bünyesinden ayrılması bile bi nebze rahatlatır öğrencileri.
  • ftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr/062%20-%20ANKARA-%C7ANKAYA/YGS_2011_029.pdf beyler bu kitapçıkta tam anlamıyla tutmuyor. yani matematiğin ilk 2 sayfasına baktım yarıdan daha azdı. şu geometri sorusu gibi 2 cevap çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme
    İlk şifre mantığı çok saçmaydı ama bu şifre mantığı çok daha fazla saçma nedenmi ?

Şıkları kaydırarak demiş arkadaş. Bu şekilde en fazla 5 defa kaydırırsanız mutlaka doğru şıkka denk gelecek zaten. Bunun şifreyle ne alakası var. kaç kere kaydırıcam 1mi 2mi 3mü 4mü 5 mi. Bu A mı B mi C mi ile aynı mantık Bence sınavı pekte iyi geçmeyen öğrenciler sınavın iptali için bahane arıyor

Baraj tayfası iş başında diyoruz ama anlatamıyoruz işte.

• quote:

İlk şifre mantığı çok saçmaydı ama bu şifre mantığı çok daha fazla saçma nedenmi ?

Şıkları kaydırarak demiş arkadaş. Bu şekilde en fazla 5 defa kaydırırsanız mutlaka doğru şıkka denk gelecek zaten. Bunun şifreyle ne alakası var. kaç kere kaydırıcam 1mi 2mi 3mü 4mü 5 mi. Bu A mı B mi C mi ile aynı mantık Bence sınavı pekte iyi geçmeyen öğrenciler sınavın iptali için bahane arıyor

ya yapmayın şu sınavıiyi geçmeyen öğrenciler tekrarını istiyor muhabbetini,aynısını kpss de yaptınız olayın üstü örtüldü buda örtülmesin,barajı geçemeyen herif sınavı 50 kere tekrarlasan yine geçemez,asıl sınavı iyi geçenler bu olayın peşine düşsün.

• ARkadaşlar.... Bulanların eline sağlık. Ama bununla yetmez. Ciddi şekilde sağlamasının yapılması lazım. Bu işi müfettişlere bırakmamalıyız. Bu iddia doğru ya da yanlış mutlaka ciddi şekilde araştırılmalı. Yanlışsa bunu ispatlamak da boynumuzun borcu. Ben kendi adıma haberi yaymak için elimden geleni yapıyorum.
  • Al işte bir de çembersel olay çıktı.
    Bu mu lan bilgisayarınızın algoritması. Sırayla devretmek mi?
    Rasgele harmanlayamıyor mu koskoca ösym.

Ayrıca bu sınavdan bir gün önceki mod-medyan üzerine gitmeliyiz. O konudan çıkıcak birşeyler.
  • quote:

sadece 1 tane şık çakışana kadar kaydırıcaksın. mutlaka doğru şıkka denk gelicek diye birşey yok. yanlış şıkka da denk gelebilir ama hep doğru şıkka denk geliyor.
    neden mi?
    çünkü basına dağıtılan kitaptaki cevaplar değişik kitapçıklara harmanlanarak dağıtılmamış kaydırılarak dağıtılmış bu yüzden bütün kitapçıklarda çalışıyor.
    bazen şanssızlık eseri bazı sorularda çalışmayabiliyor tabi. onlarda da doğru cevap 2 şıkka kadar iniyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 4 Nisan 2011; 0:17:42 >

• quote:

Önemli olan kaç kere kaydırdığın değil, sadece bir şık çakışana kadar kaydırman; ki bu şekilde doğru cevaba ulaşmış oluyorsun ve bu kaydırma işlemi bir dakikanı bile almıyor. Bunu kaç defa tekrarlayacağım bilmiyorum.

• haydi asılsın herkes
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.