Merhaba YGS sonucum 392.803 sıralama 57835. Hedefim Türkiye'deki özel hukuklardan biri (Tabi ki önceki hedeflerim İKU, KHU ya da Çankaya). Bu sene puanım da kesiliyor. Sizce ne olur?
Pardon neden özel hukuk düşünüyorsunuz ? LYS den alacağınız puanla yerleşemeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz ? " Param var kardeşim ! " demeyin, bende aşağı yukarı o civarlarda bir puan aldım ve hukuk düşünüyorum da o sebeple sordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ftss
Pardon neden özel hukuk düşünüyorsunuz ? LYS den alacağınız puanla yerleşemeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz ? " Param var kardeşim ! " demeyin, bende aşağı yukarı o civarlarda bir puan aldım ve hukuk düşünüyorum da o sebeple sordum.
:) problem o değil. dediğiniz gibi lys'den alacağım puana pek güvenmiyorum da ondan. benim okuldan gelen puanım da kesiliyor ayrıca. yoksa ben de isterim bir gazi hukuk :D
YGS 1 puanın kaç hocam, kendimle alaka kurcamda
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
YGS 1 puanın kaç hocam, kendimle alaka kurcamda
Usta YGS-1 351,187, sıralama da 108062. Yalnız bu YGS-1 tıp için olan puan türü değil mi?
Tıp için MF 3 gerek. Ben YGS 1 den beni geçen TM leri hesaplıyorum az çok
Hmm anladım, hayırlısı bakalım. :)
quote:
o da güzel :D
quote:
türkiye genelinde bir sonuca varmak biraz zor değil mi? :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme