Şimdi Ara

YGS Süreç Planlamam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eylül: YGS Konuları bitecek her dersten en az bir sb ile beraber.
    Ekim:LYS Konuları çalışılacak Hergün bir YGS Denemesi çözülecek
    Kasım:LYS Konuları Bitecek.Hergün bir YGS Denemesi çözülecek
    Aralık:LYS Soru Çözümü ve hergün bir YGS Denemesi
    Ocak:LYS Soru Çözümü.Hergün bir YGS Denemei
    Şubat:Hergün 2 YGS Denemesi
    Mart:Hergün 2 YGS Denemesi

Not:Hergün 20 paragraf 10 geometri 10 problem sorusu çözülecek(bu her ay için geçerli)
    Sizce bu planlama ileri gitmemi sağlar mı net olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckrdmm -- 1 Ağustos 2017; 11:10:9 >

• Evet 1 ayda tum konulari bitirirsin bir sb ile birlikte aynen. 2 aydada lys biter aynen. 1 ay konu calisip 1ay soru cozmek mantiksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bi kısmını bitirdim ygs nin ağustos ve eylül var önümüzde biter diye düşünüyorum
  • kckrdmm K kullanıcısına yanıt
    YGS bitmiyorki hiç bi zaman hocam deneme çözmeye başladığında mecbur konu çalışacaksın örneğin

2 saat 40 dakika her gün deneme çözdün diyelim

1-2 tane dil anlatım ayrıntı kaçırdın mecbur konu çalışacaksın en az 40 dakikanı ayırman lazım.

Problemleri sürekli çözmen lazım günde 1 saat diyelim

Geometriden 1 soru kaçırdın 30 dakika o konuyu öğreniceksin

Fizik kimya biyolojiden 2 şer soru kaçırdın diyelim 40 ar dakikadan 120 dakika konuya çalışacaksın

Bunlar sadece 5 saat 30 dakika tutuyor sosyali dahil etmedimki bu durumda 140 net civarında yapan biri için bahsediyorum. 2 ayda da 140 net civarına çekmek konuyu tam olarak bitirsende zor oluyor ygs için ki ygs öyle kolay kolay bitmiyor.

Geriye kalan zamanda lys çalışacaksın gücün kalırsa çünkü 45 dakikadan 8-9 seans yapıyor sadece ygs

Umarım olur başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlockçu -- 1 Ağustos 2017; 11:29:34 >

• Hocam senin moralini bozmak istemem ama bir mezun olarak sana yemin ediyorum planladığın gibi gitmiyor o yüzden az olsun yavaş olsun ama bitsin ben planlarıma göre eylülde ygs bitiyor diye üzülüyordum sonra bir baktım ygs den bir gün önce bir ton konum vardı yanı evdeki hesap çarşıya uymuyor şimdiden dikkat et kardeşim iyi çalışmalar

• Her gün deneme çözmenin kolay olduğunu düşünen varlık, programı uygulayabilmen dileğiyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu plan patlar hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheKr1mzz kullanıcısına yanıt
    Patlamaması için ne yapmam gerekir

• Böyle plan olmaz. Ayrintilandirman lazım. Bu ay YGS şu ay LYS çalışıcam diye de plan yapılmaz. Bunu bu ay şu kadar gün LYS şu kadar gün YGS calisicam şeklinde yapman daha yararlı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    gunluk plan :)
  • Ekimde kasimda hergun degil her hafta deneme çöz. Hergün çözecegin o vakti lys konularina ayir. Simdiden baslarsan eylulde ygs biter. Ama ekim ve kasimda lys yi bitiremezsin bence gerçekçi olmak lazım. Hangi konuyu hangi hafta calisacagini yazarsan görürsün bi haftaya 5 tane fizik 5 tane kimya 5 tane biyoloji konusu koymak mantikli degil,2 şer tane koy ama bu konulari adam akilli bitir konuyu calis sonra testini coz sonra diger konuya gec bu dedigimi ben yaptim, senin dedigin programa devam etmeye calisirsan patlayacagini gorursun zaten

• 2 ayda LYS mi? İmkansız gibi duruyor. Sana tavsiyem haftalık veya günlük program yapman. Kısa vadede program daha sağlıklı olur.

• Kardeş plan yıllık değil haftalık. Yapılır. Bu planı 12 saat ustu çalışsan gine yetişmez. Tabi konuları öğrenerek ilerleyeceksen. Yok okurgecerim diyorsan güzel program. Ama bi ose yaramaz

• Bu arada 1 ygs denemesine 160 dk n gitmeyecek biliyorsun degilmi. Cozemedigin sorulara tekrar tekrar uğraşmak başkalarına cozdurmek kontrol etmek sana en az 3 buçuk saat harcatacak ve kafan yorulacak 1 saat te mola versen etti 4.5 saat.

• 1 ayda nasıl bitirion kardeşim tm bile bitiremez 1 ayda

• 9-10 ve ilkokul temelin varsa 1 ayda biter kuzenimden biliyorum adam konuları bitirip deneme çözmeye başlamıştı
  • tm yim zaten
    Hee kardeş temelin varsa ve mezun musun?

2 ay çalışırsan bitebilir YGS deneme asılmak da gerek tabiki

• mezun değilim edebiyat ve türkçe konularını 11 sonunda zaten bitirmiştim 1 kere coğrafya ve matematikten eksiklerim var bide diğerlerini tekrar etmeyi düşünüyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckrdmm -- 1 Ağustos 2017; 13:57:47 >
    Okul var vaktinin çoğunu orada harcayaksin.

1 ayda biteremezsin hiç kasma 2,5 aya yay full YGS istiyorsan, sonra bitmezse YGS LYS beraber git, biterse deneme+LYS, arada eksiklerini çalış Şubat in ortası full YGS gidersin böylece ygs 3.5 ay çalışmış olursun.

Soru çözüm YGS konu diye ayırmak çok saçma bence. Sen bilirsin tabiki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commuovere -- 1 Ağustos 2017; 14:1:7 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.