Şimdi Ara

Ygs Tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezuna kaldım.Bu sene girdiğim denemeler olsun Ygs sınavı olsun tarihten çok yanlışım çıktı.Bu sene sıkı çalışıp tarih netlerimi yükseltmek istiyorum.Tarihe sizce şimdi mi başlayayım yoksa eylül ekim gibi?Bir de sizce nasıl çalışmalıyım defter tutsam bi faydası olur mu?Tecrübeli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.

• Vala tecrübeli falan değilim hocam ama şöyle yorum yapayım:
    Benim tarihe uzun zamandır ilgim var yani konuları çalışırken aklımda canlandırıyorum coğrafya da yaptığım gibi ezberleyip geçmiyorum
    İşine yarayabilir belki bu yöntem olaylar aklında kalıyor. En azından bende böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi fikir ben de arada internetten bulduğum tarihle ilgili belgeselleri falan izliyorum ama bu dersten eksiğim olmamasını istiyorum defter tutsam mı diye düşündüm de bakalım artık
  • Benimde tarihle sorunum var up

• Ben bu sene fem ygs tarih konu anlatım ve fem ygs tarih soru bankasını bitirmiştim çok faydası oldu(2014ygs tarih 15doğru). Ben sırayla önce 1.konuyu konu anlatımdan çalıştım sonra soru bankasından çözdüm, sonra aynı şekilde 2.konu 3.konu ... Sorularım biriktikçe hocalara çözdürmüştüm. Konu anlatımı tükenmez kalemle her satırının altını çize çize çalıştım. Altını çizerek ilerleyince daha iyi akılda kaldığını düşünüyorum. Konularda bazen çok ayrıntılar oluyor, eğer sayısalcıysanız ayrıntıları çok iyi öğrenmenize gerek olmayabiliyor, ayrıntılara çok takılmanıza gerek yok. Bende sayısalcıyım.

• Muaz_35 kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim.Ben de fem soru bankası var ama çözmedim.Dediğin gibi deniycem inş bir faydası olur.Bu arada eşit ağırlıktayım.
  • Muaz_35 kullanıcısına yanıt
    fem ygs konu anlatımlı beyaz kapaklımı simetrimi acaba bende körfez var ama hiç beğenmiyorum çok fark varmıdır acaba?
  • ygs tarihte bilgi soruyorlar mı ? 2012 ygs tarihi evde çözdüm 18 soruydu sanırım 1 tane bilgi sorusu vardı oda lozan antlaşmasıyle ilgili 1y mı ne yapmıştım hiç çalışmadan bilgi sormuyorlar ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.