Şimdi Ara

ygs ve lys matematik kursu için hem bilgi hem irtibat bakan kazanıyo mu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeşlere merhabalar. İyi günler. 3 ay sonra ygs sınavı var. 4 yıllık kazanmak istiyenler lys sınavınada girmek zorunda. Fakat en önemli konu matematik sınavı soruları. Arkadaş sorulara bir bakıyorum hiç çözmeden boşlayıp diğer soruya geçiyorum. Ama aslında bilince çok da kolay olduğunu biliyorum. Ve o konuda kendime de çok kızıyorum. Şu 3 ay kala her günümü sınavlara mı vermem gerek yoksa son 1 ay kala tamamen çalışsam iş görür mü ? Özel bir kursa gitmem gerekir.veya özel ders almam gerekir mi ? Gereksede sıkıntı yok alırım ama 1 ay kala yetiştirirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ayda matematik bitmez.Biterse de bir hocanın çok yoğun çalıştırmasıyla biter ama pek bir şey anlamazsın.Matematik temelin varsa 3 ayda bitebilir.Ama yoksa sıfırdan başlaman lazım bu da çok zamanını alır.Soruları çözerken zorlanıyorsan daha kolay kitapları çöz.Bir saatini bile boş geçirmemeye çalış.Bu sene zaman çok önemli,yaptığın bir soru bin kişiyi geçmek demek.Aklında sürekli bu bulunsun.Özel ders konusuna gelirsek dershaneye gidiyorsan etüt hocalarından etüt al.Zamanında hiç etüt almazdım.Hafta sonları dershanenin birinde etüt hocalığı yapıyorum.Cidden yararı olduğunu anladım.Keşke zamanında hocalardan etüt alıp yapamadığım dersleri yapsaydım dedim.
  • Şuan 80 gün kala çalışmaya başlamak nasıl birşey diye sorsam ? :) valla ayvayı yedim ben :)

• Pek kaybin yok ben meslek liseliyim mat yoktu millet hep kendi çabasıyla çalışıyordu 9 10 11 de herkesin 90 100 geldi sınavlar mat kolay felan dediler ben bir ay ygs mat çalıştım suan hepsini netlerde geçiyorum puanlar 300 lerde lys için hazırlıga başladım artık

• O zaman bende şu kalan 75 gün boyunca çalişiyim. Matematik ve türkçe. Ben 250 alsam yeter sanırımca. Ama 250 yi tavan olarak göremem kendime. Daha da yüksek almam gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.