Merhabalar, bir sene kimlikte ufak yazıldığım için kaybettim ,lise tekrar yaptım 1 sene, birde ilköğretim birinci sınıfa babamın işi dolayısıyla geç yazıldım . Sebebi ise babam Astsubay ve o sıralar siirt pervari'de görev yapıyordu ve o dönem PKK saldırıları çoktu.3 sene kaybettim anlayacağınız. Birkaç sorum var. Öncelikler lise 4 başlıyorum bu sene. 9-10-11 gır gır şamata ile geçti. Düz lise öğrencisiyim. Ezberimin kuvvetli oldugunu düşünüyorum. Tarif,coğrafya gibi derslerde çalıştığım zaman başarılı oluyorum. Eşit ağırlıkçıyım. En büyük problemim ise matematik. Hiç birşey yapamıyorum neredeyse sıfır bilgim var. En ufak 9.sınıfın ilk konusunu bile yapamam şuanda o kadarki temelim yok. YGS de matematik yapmazsam puanım vasat gelecek sanırım. Nasıl yaparız hocam nasıl halLEDeriz ? Nasıl çalışmalıyım , matematik nasıl hallederim. Birde YGS ve LYS hakkında araştırmalar yapıyorum fakat ağzı olan konuşuyor hiç bir bilgim yok bu iki sınav hakkında. Hangi kaynakları kullanmalıyım, Deneme Test çözmelimiyim; Deneme ve Test hiç çözmemişimdir hayatımda sadece konu anlatımı okurum ve sınavlarda kısmen başarı elde ederim. YGS şurda ne kaldı artık okul başlamadan bir plan program yapacağım. Tabi bu şu tarihte şunu çalışırım şu gün şu saat şunu yaparım gibisinden değil. Bu programların ömrü genelde 1-2 hafta oluyor. YGS'den sadece 2 senelik üniversitelere giriliyormuş gibi bir bilgi okudum ve korkmaya başladım. Şuan umutsuzluğum yüzünden bir hedef belirleyemedim. Biraz asosyallik ve cümle kuramama sorunum var. Toplum içerisinde çekingen bir yapıya sahibim. Yani 100 kişinin önünde konuşma yap deseler bir cümle kuramam.. Bunu tamamen ailemin beni yetiştirme şekline bağlıyorum. Günlük hayatımda sadece bilgisayar var. Zamanı geldi oyun yazdım zamanı geldi site açtım ve bir sıralarda sunucu kiralayıp çeşitli oyunlar üzerinde PVP serverlar açtım. Şimdi bilgisayarı hayatımdan çıkarıyorum yavaş yavaş.Şuanlık sadece bir kaç üyeliğim kaldı. Bir yabancı portal'da süper adminlik , uluslararası bir PVP oyununda Türkiye Moderatörlük ve bir MMOFPS oyununa dayananan Patentli bir ürünün Türkiye bayisiyim.Konumuza dönelim, sorularımı açıkça belirttim sanırım sizde buraya kadar okuduysanız anlamışınızdır. Neyse, şimdi ne yapmalıyım bu konuda araştırma yapan arkadaşlar mutlaka vardır yardımcı olmalarını bekliyorum.
Yanlış yere açıldıysa özür dilerim.
Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme