Şimdi Ara

YGS'ye az kaldı ben hala sınavı yetiştiremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar benim büyük bir sıkıntım var;Sınavı yetiştirememek.Aslında matematik dışında diğer dersleri yetiştiriyorum(türkçeyi 50,feni 40 dakikada yapıyorum.)
    ama matematiği 90 dakikada yapıyorum ilk matematik,türkçe sonra fen yapıyorum,fenden biyoloji kimya yapamıyorum vakit yetmiyor,sosyalde din sorularına bile bakamıyorum.Yaptığım netler çok kötü değil(mat 33/türkçe 31/fen 25) civarı.Ama sınavı yetiştiremeyince hiçbir anlamı kalmıyor.Matematikte yapamadığım soruları geçiyorum üzerinde çok kalmıyorum,genel olarak yapabildiğim soruları falan hep yavaş çözüyorum.Evde 1 aydır hergün mat deneme çözüyorum hala ilerleme yok zaten 2 hafta kaldı.Çıkmazda kaldım yardımcı olabilecek fikir verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.Herkese iyi akşamlar iyi çalışmalar.

• KARDEŞİM AYNI SORU BENDE DE VAR.(BEYLER Bİ YARDIM EDİN.)
  • Benimde sosyal bazen tam yetişiyor bazen hiç yetişmiyor var bi sıkıntı ama ne :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözme sıralamanı değiştir öyle dene

• İşlem hızını arttırakçak kitaplar çöz ant mat falan yardımcı olur sanırım.

• Zamanı bölerek çözmeyi dene. Kendimden örnek vereyim, ilk 40 dakika matematik bakıyorum, sonra 30 dakika fen, sonra 30 dakika türkçe, 25 dakikayı mat-fen-türkçe sıralamasıyla çözemediklerime ayırıyorum. Kalan 30 dakikada sosyale bakıyorum. Sosyale hiç çalışmadığım için bilgi soruları şıklara bakarak hızlıca eliyorum yorumları çözüp bitiriyorum denemeyi.
    Üç gündür bunu uygulayama başladım ve ilk günden beri çok yararını gördüm. Normalde mat-fen-türkçe-sosyal sıralamasıyla giderken sosyalim yetişmiyodu sadece felsefe ve dine bakabiliyodum tarih ve coğrafya kalıyodu. Bu yöntemle ucu ucunada olsa yetiştiriyorum. Tavsiye ederim.

Edit: Denemelerimi hep 155 dakika içinde çözmeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eflatun. -- 3 Mart 2015; 0:30:49 >
  • Hocam size tavsiyem bölüm denemeleri ne ağırlık verin ve süre tutarak çözün genel denemeyide az süre vererek yapın böyle böyle alışırsiniz ben böyle yaparak 40 dk artiriyorum artık önceden benimde yetismiyodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence matematiğe geçeceğiniz anda bir 5-10 dakikayı sosyale ayırın çok basit sorularını yapın sosyalin sonra tekrar matematiğe dönün yetişirse yine sosyale dönersiniz.

• Hocam 90 dakika matematik ne demek. Demekki çoğu soruda şıklardan gidiyorsun. Ya da soruyu anlamakda zorluk çekiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

Hocam 90 dakika matematik ne demek. Demekki çoğu soruda şıklardan gidiyorsun. Ya da soruyu anlamakda zorluk çekiyorsun.

Yapamadigim sorulari geciyorum yapabildigim sorulari bile yavas cozuyorum sikinti o zaten belki kafada bi hata vardir

• Bence cozumlu cikmis sorular kitabi edin ve problemler bolumunu bir iki gun icerisinde coz yanlislarini ogren hiz kazanmis sorularda ne yol izleyecegini ogrenmis olursun ben en cok problemlere agirlik verdim faydasini gordum. Basarilar simdiden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.