Şimdi Ara

YGS ye Son 1 Ay Kala...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
4
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. burda son 1 ay kala bi konu açayım dedim. gelişmeler nasıl olucak diye.
    öncelikle; hep istediğim bir yer var. ilk 2binle kapadı. 470küsür puan almam gereken bir yer. ama malasef ben 390-400 puan arasındayım. yetersizim. bir gün bile istediğim gibi gözüm kızarana kadar çalışmadım. bilgisayarı açmadığım gün yok(günde min 1saat) artık 1 ay kaldı ve bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. şimdi tam zamanı. bende hala bir umut var. acaba olurmu? diye.

şuanki durumumdan bahsedeyiyim;
    türkçe 32net
    mat 32net
    fen 30net
    sosyal 20net
    bunlar ortalama değer. mattan illa yanlış çıkıyor bazen 8 tane bazen 1 tane. fenden 3y yaptığımda oldu 12 yanlış yaptığımda oldu. sosyal her durumda 20 net. o değişmiyor bir türlü.
    LYS için ise hazırlık yok denecek kadar az. mattan 3-4 konu işedik. dersanede fen lys nin yüzde 70i bitti sayılır ama getirsen karşıma 1 soru yapamam. odun gibi dinledik. tekrar etmeyeyince aklımda kalanlarda uçtu. velhassam lys çalışmadım bile daha.

arkadaşlar her türlü sorunuzu cevaplayabilirim.bu son içerisinide sık sık güncellemeyi planlıyorum. umutsuzluğa kapıldığımda yardmınızı bekliyorum. şimdi ben trigonometri çalışayım hoşça kalın...

hata yapıyorum. aynı hataları 4 yıl önce sbsde de yapmıştım. sınavdan bir gün önce elektrik devreleri çalışıyordum. annem "durdun durdun şimdi mi çalışıyorsun? yat. uyu. yarın sınava gircen" dedi. sbs de 2 tane elektrik geldi. ikiside yanlış. bir yıl boyunca bakmamışım nerden bileyim. gittim boş yere günde 100 küsür mat çözüyordum. mat'ımda çok iyi. olimpiyatlardan derecem var. zevkine çözüyordum.(mattan da 1 boş vardı. çarpanlara ayırmadan hiç çözmezdim. mattan eksik tek konum olmasına rağmen korktuğumdan hiç çalışmadım üstüne gitmedim) diğer branşlarda da eksiklere yanlış sorulara hiç bakmıyordum. çünkü onlara çalışmak sıkıcı geliyordu. artık o hataya düşmeyeceğim. bildiğim zaten bildiğimdir. önemli olan yanlışlarım. artık eksik konuları kapatma zamanı geldi. mantık, işlem,hayatmızda kimya, fotosentez, anlatım bozukluğu, elektrostatik... eksik kardeşim. bunlarda bir soru geldiği taktirde ya boş bırakcam yada sallıyacam. çalışsam her birini 2 saatte hallederim. şimdi durupta üslü sayılar, kaldırma kuvveti çözmenin mantığı yok. artık aklımı kullacağım. eksik knuların gözümü korkutmasına izin vermeyeceğim. görüşmek üzere...

arkadaşlar bu okul beni bitirdi. sabahları ders çalışma hevesiyle gidiyorum okula.. sonra okulda ne oluyorsa oluyor yorgunluktan eve zor geliyorum. çok fena yoruyor beni. muhabbetten de hiç verimli çalışılmıyor. eve geldiğimde(şuan mesela) uykusuzluktan hiç bir şey yapasım gelmiyor. hadi ev neyse. okul yorduğu gibi okulda bişeyde yapmıyoruz. bugün 8 dersin 5inde serbesttik. her bir derste bir fem kapsül çok rahat çözülürdü. anca 1 ders oturdum çözdüm. gerisi muhabbet. :(

kitaplardan soru kesmiyordum az önceye kadar. yeni gıcır gıcır duran fem kapsül, yıpranmamış test kitapları... 26 gün sonra hiç bakmayacağım kitaplar. cidden 26 gün su gibi akıp geçecek. 1 şubattan şimdiye kadar nasıl jet gibi geçtiyse bu zaman dilimide öyle geçecek. az kaldı. hemde çok az. bende gittim o kitaplardan soru kestim. yıprattım kitapaları. zarar verdim. nasıl olsa 26 gün sonra hiç bir önemi kalmıyacak.(tabi mezuna kalmazsam)

vakit su gibi akıp geçiyor. ders başlayacam başladım dur bi kahve koyim derken bi bakmışım gece saat 00:00." uyuyayım bari yarin okula uykusuz gidersem zombi gibi olurum. hiç birşey anlamam derslerden" her gün bu düşünceyle geçiyor günlerim. bide gelir gelmez uyuma huyum var. bi yatıyorum 3 saat. amaç dinç kafayla çok daha iyi ders çalışırım. ama kalklınca bu dinç kafayla da ders çalışılmıyor. iki ucu b*klu deynek. şu motive eden müziklerde olmasa çantamı açmadan günü bitircem(bkz:http://www.youtube.com/watch?v=UqxEk10yB-U )

sınav geldi çattı. son 6 gün. hiç açılmamış mevzu var. "sosyal". ne yapcaz onu bilemedim. 20 net yapıyorum. biyolojide eksik. neyse stres yapmamak lazım. relax olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurdenizm -- 18 Mart 2013; 19:44:29 >

• Hocam bildiğin beni anlatmissin.. up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olliti

Hocam bildiğin beni anlatmissin.. up up

beraberiz yani. devam sonuna kadar. :)
  • helal olsun arkandayız
  • up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurdenizm -- 27 Şubat 2013; 21:25:49 >
  • bir yerde okuduğum yazı var çok güzel
    "155 net yapmak değil zor olan, zor olan yıkmak kafandakini ! Yıkmak ön yargını ! Yıkmak öğrenilmiş çaresizliğini. Kendine sınır koymayı bırak. Sadece yapman gerekeni yap."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.