ARKADAŞLAR YGS YE BİR AYDAN DAHA AZ BİR SÜRE KALDI DERSANEDEN BİRÇOK HOCAMIZ DEGİSİK YÖNTEMLER ÖNERİYOR AMA HİÇBİRİSİ BANA UYGUN GELMEDİ ALLAH AŞKINA SON GÜNLERDE EN ÇOK İŞE YARAYAN BİR YÖNTEM SÖYLEYİN LÜTFEN...
Ders çalışmayı denedin mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Ders çalışmayı denedin mi ?
aynen
Öncelikle ''Son 1 ay'' kısmındaki ''Son'' u atıp cümleyi anlatım bozukluğundan kurtararak işe başlamalıyız
senin sorun oturduğun yerden para kazanmak gibi bişey. hatta dahası hiç zahmet etmemişsin bugüne kadar şimdi herşeyin çok kolay olduğunu düşünüp kestirmeden bi yol söyleyin diyosun. öyle bişey olsa biz uygulardık sana niye söyleyelim
ha bide yatarak para kazanmak varda onu boşver
Arkadaşım eğer konu eksiğin yoksa otur bol bol test çöz.!
BAZI ARKADAŞLAR BENİ YANLIŞ ANLAMIŞLAR SÖYLEMEK İSTEDİGİM ŞEY SON 40 YILIN SORULARINI MI ÇÖZEYİM YOKSA DENEME Mİ ALAYIM YOKSA KONU TEKRARI MI YAPAYIM TAM OLARAK KARAR VEREMEDİGİM İÇİN SORDUM..
Öncelikle ''Son 1 ay'' kısmındaki ''Son'' u atıp cümleyi anlatım bozukluğundan kurtararak işe başlamalıyız
ilahi hocam hiç güleceğim yoktu valla.
Valla kendi adıma konuşayım artık kitaplarla ilişkimi kestim.Yok konu tekrarı yok kitaptan eksik konulara bakma vs. gibi kaygılar taşımıyorum. (bilmediğim konular olmasına rağmen ) Artık deneme çözerek geçiriyorum vaktimi.Hem sıkılmıyorum deneme çözerken eğlenceli geliyor hem de artık daha faydalı olacağını düşünüyorum. Son 26 gün kaldı bnm hedefim en az 50 tane daha deneme bitirmek öyle diyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: hackereyo
BAZI ARKADAŞLAR BENİ YANLIŞ ANLAMIŞLAR SÖYLEMEK İSTEDİGİM ŞEY SON 40 YILIN SORULARINI MI ÇÖZEYİM YOKSA DENEME Mİ ALAYIM YOKSA KONU TEKRARI MI YAPAYIM TAM OLARAK KARAR VEREMEDİGİM İÇİN SORDUM..
bence en mantıklısı dediğin gibi soruları çözmek ben matematikten falan başladım her gün bir konuyu yada 2 konuyu çözüyorum faydasınıda görmeye başladım...ama denemede çözüyorum hergün çözmeye çalışıyorum 1 deneme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme