Bildirim
Ygsde ne kadar Geometri Çıkar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
buna kalırsa sosyalden 31 soru var zaten -
Palme sentez çözerken sürekli aklıma bu geliyor.Umarım olmaz.
[Eklenen baya konu var,geo 12 soru olursa bir yerlerden kısmaları gerekecez. O da zor ihtimal gibi geliyor bana ] -
Beni de ferahlatan tek şey o -
Hocam şimdi yazıcam yine troll olucam o haber asılsız gazete onceden de vardi o fakat oyle bi durum var çünkü 10.sinjf tamamen eklendi ve 10 sınıfın yarısı geometri ydi yaparlarsa kimse neden diyemez. Geçen sene veya ondan önce de 8 tane denmedi hiçbir zaman ama bizim okulun osymyi 12 mi diye aradığını ve öyle bi durum olabilecegini söylediklerini biliyorum kimsenin kafasını karistirmak istemem fakat olursa şaşırmayın en az 10 tane bekliyorum ben şahsen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8-9 tane olur bence
12 gerçekten çok fazla -
12 tane olacak.önemli yerlerden bilgi aldım
9 diyorum. Sınavdan sonra unutmazsam editlerim -
7 ulan !
Tarih,coğrafyaya bakarsan din sorularının olmadığını anlarsın.Eski haber. -
Sabah 12 diyosa o kesinlikle 12 cikmaz. Rahatladim biraz
Yani aslinda hepsi matematik oldugu icin 40 geometride sorabilirler bir sey diyemezsin bence ygs de 10 lys de 25 geometri sorup dengeleyecekler cunku 11-12 de geometri yok denebilir
Yav hem matematiği eklenen konular var hem geometri çoğalabilir diyolar e oldu olucak 80 soru olsun matematik
8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X