Şimdi Ara

+/- yi geri istiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanımhaber 'in diğer haber sitelerinden en önemli farkı(biraz abartmış olabilirim editörleri de iyi) kullanıcı yorumlarıydı ama +/- sistemi olmadan bu yorumlara bakmak zevk vermiyor.Yorumları okuduktan sonra onlara +/- verememek ve en beğenilen yorumları görememek sanki bir işkence(yorum yazmaya üşendiğimden mütevellit +/- ile en azından yorumlara katkıda bulunuyordum ve en beğenilen yorumları görermek bazen değerli editörlerimizin gözden kaçırdığı veyahut bilmediği önemli noktaları öğrenmemizi sağlıyordu veyahut insanların çoğunun o konu hakkında ne düşünüyor olduğunu öğrenmemize vesile oluyordu).Ana sayfa haberlerindeki yorumlara +/- yapmak ve en beğenilen yorumları görmek istiyorum.
    Lütfen bana katılan arkadaşlar yorum yazsınlar çok kişi toplaşırsak belki geri koyarlar.

• Kim kim istiyorsunuz +/- yi geri? Sen. Başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Kim kim istiyorsunuz +/- yi geri? Sen. Başka?

@RushEpicsTR
    @StereoLove
    @ardarda45
    @orhanyıldız
    @seven_7343
    @St Batuhan
    @Gerginix
    @***Leopard***
    @akare+bkare=ckare
    @01myavuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja342

quote:

Kim kim istiyorsunuz +/- yi geri? Sen. Başka?

@RushEpicsTR
    @StereoLove
    @ardarda45
    @orhanyıldız
    @seven_7343
    @St Batuhan
    @Gerginix
    @***Leopard***
    @akare+bkare=ckare
    @01myavuz

Kaynak?

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_96009037/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja342

http://forum.donanimhaber.com/m_96009037/tm.htm

Paylaşım için teşekkürler. Artı verdim mesajınıza. Ancak kararı doğru bulan üye sayısı da az değil o konuda. Mini bir referandum havası sezdim sanki konuda. Muhalif kanadın başını da siz çekiyorsunuz sanırım. Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 16 Ağustos 2014; 19:54:05 >
  • Ben anasayfa haberlerinde istemiyorum açıkcası, sebebi ise doğru düzgün yorumlar bile hiçbir sebep gösterilmeden - yağmuruna tutulabiliyor. Gereksiz bir marka fanlığı var, fanlık sebebi ile de puanlama sistemi düzgün çalışamıyor.
    Kimi konularda ise trollük niyetine seri şekilde yukarıdan aşağıya kadar herkesi eksileyenler oluyor bakıyorsun herkes -4-6 olmuş.
    Kaldırılmasından memnunum, şimdi diyeceği olan çıkıp yorum yazmak zorunda kaldı. Yok öyle eksileyip trolleyip kaçmak. Bu şahsi görüşüm tabi, sizin görüşünüze de saygı duyarım.
    En azından eksileme sistemi olmadan sadece facebook gibi + yönde beğeni sistemi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 17 Ağustos 2014; 11:13:43 >
  • Bence 1 defaya mahsus ana sayfa haberlerinde yazılan mesajlar da mesaj sayılarından düşmeli. Yeni bir başlangıç. Artı eksi olayı varken atılan mesajlar da mesaj sayılarından düşmeli. 1 kere toplu halde düşürüldükten sonra tekrar kaldığı yerden artabilir mesaj sayıları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence 1 defaya mahsus ana sayfa haberlerinde yazılan mesajlar da mesaj sayılarından düşmeli. Yeni bir başlangıç. Artı eksi olayı varken atılan mesajlar da mesaj sayılarından düşmeli. 1 kere toplu halde düşürüldükten sonra tekrar kaldığı yerden artabilir mesaj sayıları.

mesaj sayısı ne işe yarıyor?
  • Kişisinden kişisine değişiyor. Ana sayfa haberlerindeki mesaj sayılarının başka bir anlamı var bence. + - muhabbetiyle bağlantılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence 1 defaya mahsus ana sayfa haberlerinde yazılan mesajlar da mesaj sayılarından düşmeli. Yeni bir başlangıç. Artı eksi olayı varken atılan mesajlar da mesaj sayılarından düşmeli. 1 kere toplu halde düşürüldükten sonra tekrar kaldığı yerden artabilir mesaj sayıları.

Bu tarz bir sistem mevcut değil. Sayaç ya açıktır, ya kapalıdır.
  • Bazıları eksileme artılama ekibi kurmuşlar, bazıları ise resmen forumda çeteleşmiş. Bu sayede prim yapamaya yada karşıdakini kötü/haksız gösteremeye çalışan üyeler ile karşılaştım bu yüzden eksi/artı olayının kalkması, son derece mantıklı bir karar olmuş. Bu işe bir çözüm getirilemeden de kesinlikle geri dönmemesi gerekiyor zira ana konu ve editörlerin açtığı konularda bile ilk'3 te en alakasız en mantıksız cevaplar söz konusuydu. Bazıları resmen forumu rezil ediyordu.
  • Forumda fake hesaplarla kendine + kasan üyeler biliyorum o yüzden pek mantıklı gelmiyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.