Buyrun beyler,bir tane alabiliyorsunuz sadece ve pembe ben almaya çalışıcam http://www.ahappydeal.com/products/product_35111.htm Kaçırmayın
banka veya kredi kartını ilişkilendirmediğim için alamıyorum paypalden canımız sağolsun ne yapalım.Alan yok mu?
quote:Orijinalden alıntı: ozgur Nasıl bişey bu bide pembe bimiyorum ama free shipping ve 1 cent.Bişey kaybetmezsin
O değilde bir ara forumda konusu olan $0,01 satılan kulaklık 2 gün önce elime ulaştı ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum ama ulaştı
mantığı nedirki bunun :/ ıyy bu fakir 1 dolarlık bileklik var, açdır bu kanı da yokdur diye gelmiyolarmı?
quote:Orijinalden alıntı: Grozny mantığı nedirki bunun :/ ıyy bu fakir 1 dolarlık bileklik var, açdır bu kanı da yokdur diye gelmiyolarmı? güzeldi
quote:Orijinalden alıntı: Grozny mantığı nedirki bunun :/ ıyy bu fakir 1 dolarlık bileklik var, açdır bu kanı da yokdur diye gelmiyolarmı?
Her hotalde verirler bunlardan bitane bir işe yaradığını ögrmedim. Kadife gibi bi dokusu var acayipte bişey kokuyor zaten.
quote:Orijinalden alıntı: Grozny mantığı nedirki bunun :/ ıyy bu fakir 1 dolarlık bileklik var, açdır bu kanı da yokdur diye gelmiyolarmı?
quote:Orijinalden alıntı: Quaresma_o3 Bu siteleri nerden buluyorsunuz hicmi isiniz yok ya :D daha once 1 centlik kulaklik konusunda uye olmustum simdi mail geldi yazdim hemen buraya.
quote:Orijinalden alıntı: Grozny mantığı nedirki bunun :/ ıyy bu fakir 1 dolarlık bileklik var, açdır bu kanı da yokdur diye gelmiyolarmı? Güzeldi