Şimdi Ara

Yılbaşını beklemeli miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılbaşında fiyatlar düşer mi ya da kampanyalar olur mu? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilirse seviniriz.

Şahsen ben yeni eve taşındım ve şu an televizyonum yok. Acele ediyorum fakat yılbaşını beklersem kârlı mı olurum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı ikilemdeyim.
    Kanımca kampanyalar olsa bile Samsung - LG 'lere olur, asıl almak istediklerimden SONY ve Panasonic'te yaprak kıpırdamaz.
    Yine de tecrübeli arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa seviniriz.
  • Güncel

• 2014 tarihinde kredi kartlarına kısıtlamalar geliyor. Elektronik ürünlerde maximum 6 taksit olacak. 12 taksit olayları tarih oluyor. Bu sebepten bizde yılbaşından önce tv alma telaşındayız. Alışveriş yapacak arkadaşların bilgisine...
  • umtsns kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum yeni yılda taksit sıkıntısı olacak kanun gereği bunu düşünmek lazım firmalar da yıl sonu hedef tutturmak için kampanya yapabilir
    Taksit sıkıntı olmazsa elektronik fuarı ile birlikte yeni modeller geldiği icin stok eritmek icin bi indirim daha olası

• Bence yeni yılı beklemeye gerek yok. Fiyatlar zamlanır. Ben tv sehpası alacaktım. Biraz aciliyeti de vardı. İnternetten girip Evidea'yı inceledim. Fiyatları bana uygun geldi. Bir de bu markayı daha önce duymamıştım diye tereddüt yaşadım ama gerek yokmuş tereddüte. 3 günde getirdiler beğendiğim tv sehpasını. Bir de çok güzel lambaderler gördüm. Üç ayaklı tripot görünümününde, ayakları tahtadan, sarı, yeşil bir sürü rengi var. Kredi kartımın limiti dolmasaydı onu da alırdım. Çünkü aynı ürünü başka yerde 350 ye görmüştüm. Evidea'daysa 150 liraydı. Yılbaşına doğru fiyatlar artacak bence. Eğer mobilya alışverişi yapacaksanız Evidea'ya bir bakın derim. Avize modelleri de fena değildi, aydınlatma konusunda bayaa iyiler bence. Dekoratif çok sayıda obje gördüm. Hepsi de çok uygundu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.