Şimdi Ara

YILDIRIM BEYAZIT TIPI YAZDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce yanlışmı doğrumu Yaptım? neden? hala değiştirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Falconn!

Sizce yanlışmı doğrumu Yaptım? neden? hala değiştirebilirim

kardeş ben çok iyi araştırdım sıralama 4200 bende yazıyorum
    +yönler
    az öğrenci olduğu için eğitim gazi gibi 300 kişi alan okullara göre daha iyi(gazi de hocalar öğrenciyi tanımıyor diyorlar ama yıldırımda hoca ile öğrenci içli dışlı diyorlar)
    yıldırım yeni bir üniversite olduğundan üniversitenin daha başarılı olması için uğraşıyorlar, ama köklü üniversitelerde tıp bile okusan öğrenci olduğundan adam yerine koymazlar. (yıldırım da rektör de doktor olduğundan tıpta yatırımlar daha fazla)
    yıldırımın bağlı olduğu hastane Atatürk hastanesi ve bu hastane milletvekili hastanesi olarak geçiyor bu yüzden tam donanımlı
    okulun binası yeni ve hastanenin hemen yanında(gidip gördüm)
    tıp fakultesı yakında tamamlanacak olan ankaranın en buyuk hastanesine gececek diyorlar(tam olarak bilmiyorum)
    ulaşımı çok kolay
    üniversitede sürekli bir yapım ve gelişim var
    kadavralar yeni
    -yönleri
    yeni sayılabilecek bir üniversite
    internette bazı olumsuz yorumlara denk geldim ama olumsuz yorumda bulunanlar bu ünide okumayanlar en azından tıpta okumayanlar( yıldırımda tıpta okuyan 4 5 kısı ıle konustum hepsi öve öve bitiremedi, gazi uludağ eskişehirde okuyanlarlada konustum bu okullarda kalabalık oldugundan adam yerine koyulmuyormuşsun mesela bir hastayı muayene etmeye 10 kişi başına gidiyormuş öğrenciler tek tek kontrol edecek hasta tabiki 3. kişi muayene ederken sorun cıkarıyormus bu da yeterli eğitim alamamamıza sebep olacak)
    okul yenı oldugundan önceki yıllardan kalma soru örnekleri falan fazla yokmuş galiba
    umarım yardımcı olabilmişimdir(bu yazdıklarım türkçe için gecerliydı)(hazırlık yok)

• yıldırım beyazıt ölünce ne yapacaksın okul fetret devrine girecek o okulda gelecek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

yıldırım beyazıt ölünce ne yapacaksın okul fetret devrine girecek o okulda gelecek yok

sen ne diyon lan değişik
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

yıldırım beyazıt ölünce ne yapacaksın okul fetret devrine girecek o okulda gelecek yok

kardeş neye dayanarak diyorsun eğer gerçekten bir şeyler biliyorsan söyle de biz de hata yapmayalım
  • DotaTr kullanıcısına yanıt
    Dalga gecmis adam.sakim

• hazar3 H kullanıcısına yanıt
    adamın ironi yapmaya çalıştığı belli zaten ama yeri burası değil, tercihlerin bitmesine 2 gün kalmış kimsenin kafasında soru işareti bırakmaya hakkı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç tıp hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boyle komik bi cevaptan dolayi bu kadar sey yapiyosan o tercih olmamis hocam. Elestirmek gibi.bir.niyetim yok yanlis anlama. Bence icine sinmemis. Daha icine sinecek bir uni sec bence

• Ha ha cok komikmis adamlar hayatlarinin gidisatina yon verecekler issiz aq biri cikmis o uni. De gelecek yok diyor bu konuyla alakasi olmayana komik gelir 5 gun oldu unileri arastiriyorum DH`de karsima o kadar bos gereksiz yorumlar cikiyorcikiyorki anlatamam aq eskiden buralar boyle degildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazar3 H kullanıcısına yanıt
    12. sınıfa bu yıl geçtim forumu önceden de takip ediyordum.artık tercihlerle birlikte bazı trol arkadaşlar üniversiteye gidecek ben de boşalan yerleri doldurmaya çalışıyorum diğer trollenelerim için profiline bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.