Şimdi Ara

Yıldız Teknik Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YTÜ Bilgisayar geçen sene 20K dan öğrenci almış taban puanı yaklaşık 440 kadar
    Benim bu sene mf4 ham sıralamam 20K ancak okul puanı eklenince 22K olmuş.

Sizce tutabilme şansı ne kadar. Ayrıca kontenjanda bir değişiklik olmamışa benziyor.

Ek olarak bilgisayar mühendisliği için tavsiye edebileceğiniz üniversiteler neler (olur da tutmazsa diye alternatif) Tercihen İstanbul'da devlet üniversitesi olursa sevinirim.

• up you go
  • honorlessman H kullanıcısına yanıt
    2 bin gerilemesi cok zor 1 bin olsa ihtimal var derdim
  • huytergan kullanıcısına yanıt
    anladım. gayet mantıklı dediğiniz, insan işte umut arıyor acaba olur mu diye...

Peki tavsiye edebileceğiniz bir üniversite var mı?
    Marmara, hacettepe ve ege bilgisayarı inceliyorum şu an bunlar hakkında bilginiz ve ya bunlara ekleyebileceğiniz bir yer var mı ?
    istanbul başlı başına bir tercih olmalı , sektörün merkezindemi yetişmek çok daha faydalı bu yüzden marmara bir adım önde
  • Başka önerisi olan yok mu?

(Bugün bölüm kalabalık yukarıda dursun azıcık )
  • Marmara derim ben de 25 ten 40k ya dusmeseydim Marmara ya gidecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki Hacettepe hakkında ne düşünüyorsunuz, nasıl bir yer ?
  • Marmara Bilgisayar'ın çağı pek takip ettiği söylenemez. Marmara yazma bence. Ege de pek iyi değil diyorlar. Hacettepe'yi herkes övüyor ama benim pek bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: honorlessman

Peki Hacettepe hakkında ne düşünüyorsunuz, nasıl bir yer ?

hacettepe bilgisayar'da okuyorum. şu konuda master splinter'ın yazdıklarını okumanı tavsiye ederim, genel hatlarıyla açıklayıcı bilgiler var;

http://forum.donanimhaber.com/m_91164906/tm.htm

aklına takılan başka bir şey olursa cevaplarım.
  • Acaba Yıldız teknik bilgisayarda okuyan biri yok mu? Varsa pm den ulaşırsa sevinirim sormak istediklerim var da Sıralamam 12 k galatasaraydansa ytü düşünüyorum.

• Hiçbirinde okumuyorum saydığın okulların bence tercih yapıyorum şuan ama yaptığım araştırmalardan yola çıkarak Marmara'yı yazmanı önermiyorum. Hacettepe yaz altına Marmara'yı atlayıp Ege yaz
  • Sıralamam 13k ya hacettepe ya da ytü düşünüyorum ama çok kararsızım.YTÜ Türkçe olduğu için (+)mı yoksa (-)mi bilemedim.Yani YTÜ de okuyan varsa Türkçe dersle İngilizce dersin farkları nedir yazarsa sevinirim.
    İyteyi araştırdın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

istanbul başlı başına bir tercih olmalı , sektörün merkezindemi yetişmek çok daha faydalı bu yüzden marmara bir adım önde

Bu işin merkezi İstanbul mu Ankara mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanikizm kullanıcısına yanıt
    Hocam adam 22binde niye 40binlik yere gitsin. Hacettepe var marmara var ankara var

• Andrew Lincoln kullanıcısına yanıt
    Egeye ve ankaraya alternatif olarak önerdim, eğitim bakımından sıralamayla çok ilgisi yok odtü itüyü çıkardıktan sonra diğer üniler arasında uçurum fark yok, kişisel tercihler öne geçer itü odtü olmuyorsa. İytenin bahsedilen diğer ünilere göre avantajları var.
  • zorluprens1 Z kullanıcısına yanıt
    istanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

istanbul

Neden böyle diyorsun ki işin merkezi neden İstanbul bilişim Şirketleri daha çok Ankara da diye biliyorum yanlış mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorluprens1 Z kullanıcısına yanıt
    Kardeş en basitinden ankara 5 milyon nüfus,istanbul 20 milyon nüfus,sektörün merkezi doğal olarak istanbuldur ama bu değildir ki ankaradaki bilişim şirketlerinin merkezi yok tabiki var ama sayıca fazla olan istanbulda oldugu icin öyle diyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.