Şimdi Ara

Yıldız Teknik, Marmara İktisat veya Gaziantep PDR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 2.senem. Hayalim Hukuktu ancak 60k sıralama ile bu sene giremiyorum. Mecbur alternatiflere yöneldim ve bu üniler arasında kaldım. Antep seçme nedenim 5 yıllık arkadaşım orada okuyor. Hukuk kazansaydım kesin orayı yazacaktım. Şimdi arada kaldım hangisi daha mantıklı ve ileride imkanı daha çok olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorinoak -- 18 Temmuz 2019; 18:0:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıldız iktisatın ingilizcesi tutuyorsa direk gel, kendileri tam bir sıralama/performans bölümüdür. tanıdık çok arkadaşım var çoğu da memnun.
  • Özel hukuk yaz

• Özel hukuk yazmayı istemiyorum açıkçası. Pek önermiyorlar

• Türkçe ytü iktisat tutuyor yazsam mı bilmiyorum mezunlar nerelerde calısıyor acaba?Anadoluda bir ünide bilgisayar 1.sınıfım, iyi bir üniye geçmek istiyorum puan yeten bölümlere bakıyorum iyi sayılabilecek ünilerde, bölüm pek hitap etmiyor bana mecbur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EF8F31CE3

Türkçe ytü iktisat tutuyor yazsam mı bilmiyorum mezunlar nerelerde calısıyor acaba?Anadoluda bir ünide bilgisayar 1.sınıfım, iyi bir üniye geçmek istiyorum puan yeten bölümlere bakıyorum iyi sayılabilecek ünilerde, bölüm pek hitap etmiyor bana mecbur
    Sıralama kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorinoak -- 19 Temmuz 2019; 12:38:0 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 14:30:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaşım için ben de iktisat/işletmede durum nedir merak ediyorum Yıldız için. İngilizceleri gelmiyor onun yerine özelde İngilizce bir yer yazayım mı diyor, ben Yıldızın ismi ve tanınırlığı olduğu için daha iyi olduğunu düşünüyorum. Varsa okuyanlar yardım alalım.
  • Aynen okuyan varsa Bi yardımcı olsun

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.