Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi mi Tercih Yapmamak mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Az önce konuyu yanlış yere açtım adminler kusura bakmasınlar. Konuya giriş yapayım LYS açıklandı sıra geldi tercih zamanına. İstediğim tek yer İTÜ elektrikti. 32Bin küsürdü sıralamam yani 33bin. Bu sıralamayla İTÜ tutmayacağı bariz. Yıldız teknik ikinci öğretim elektrik tutuyor fakat ben yazıp yazmamak konusunda çok tereddütlüyüm. Sonuçta o okul 15bin 100 le alıyor. Yıldızın normal elektrik muhendıslıgı 28.700 le. Arada bu kadar fark varken insanın içi rahat etmiyor. Bu yüzden sizlere sorum bu sene yıldıza gitmeli miyim yoksa bir sene daha çalışıp İTÜ yü beklemeli miyim. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim herkese iyi çalışmalar :)

NOT: Bu Sene 2. öğretim kapatıldı diye duyum aldım arkadaşlar resmi olarak boştayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vctry33 -- 3 Temmuz 2015; 2:41:10 >

• Seneye bıraktığında yapabileceğine gerçekten inanıyorsan kal. Şüphe bile etme. Ama en ufak bi şüphen varsa bile yaz derim. Şahsi fikrim başka ihtimalleri de değerlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eklemsiz

Seneye bıraktığında yapabileceğine gerçekten inanıyorsan kal. Şüphe bile etme. Ama en ufak bi şüphen varsa bile yaz derim. Şahsi fikrim başka ihtimalleri de değerlendir.

Teşekkür ederim yanıtınız için. İnanıyorum sanırım ama bir sene arkadaşlarım gitti ben arkalarından bakacağım korkusu da yok değil açıkçası
  • Gelecek yıl dershanenein olmamasını felan iyi düşün ama. Kendi başına hiç kimsenin kontrolü altında olmadan çalışmak da kolay değil. Ama arkalarından bakacağım korkusunu geçin. İnşallah olur da istediğiniz yeri kazanırsanız o iki günlük üzüntünün yerini kocaman bir mutluluk alır. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eklemsiz

Gelecek yıl dershanenein olmamasını felan iyi düşün ama. Kendi başına hiç kimsenin kontrolü altında olmadan çalışmak da kolay değil. Ama arkalarından bakacağım korkusunu geçin. İnşallah olur da istediğiniz yeri kazanırsanız o iki günlük üzüntünün yerini kocaman bir mutluluk alır. Kolay gelsin.

Hocam yanıtınız için gerçekten teşekkür ederim. Dediğiniz gibi belki bu sene arkadaşsız kalacağım ama seneye girebilirsem herşey unutulacak
  • Rica ederim. Kolay gelsin
  • Ytü elektrik iö kapandı diye biliyorum,kılavuzda yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık İşler Müdürü

Ytü elektrik iö kapandı diye biliyorum,kılavuzda yok.

Teşekkür ederim yani resmi olarak boştayım artık. Hocam kılavuza nerden bakıyoruz acaba
  • quote:

http://www.osym.gov.tr/belge/1-23566/2015-osys-tercih-islemleri-01072015.html

Linkte bulamadım fakat tercih robotunda da o okulu bulamadı teşekkür ediyorum
  • Duyuruda en altta ek olarak var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane olmadan evde çalışmak gerçekten zor kendine inanıyorsan kalabilirsin ama şunuda söyliyim geçen sene 35bin'dim bende itü için kaldım bu seneye ama sınavda 2.sene olmanın yarattığı stress hiç birşeye benzemez bildiğini unutturuyor 2 tane soru çözemeyince çöküyorsun 1 sene mi heba ettim halime bak diye sınav sırasında morelin dibe vuruyor bence izmir yada ankara yaz.
  • quote:

Duyuruda en altta ek olarak var.

Teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

Dershane olmadan evde çalışmak gerçekten zor kendine inanıyorsan kalabilirsin ama şunuda söyliyim geçen sene 35bin'dim bende itü için kaldım bu seneye ama sınavda 2.sene olmanın yarattığı stress hiç birşeye benzemez bildiğini unutturuyor 2 tane soru çözemeyince çöküyorsun 1 sene mi heba ettim halime bak diye sınav sırasında morelin dibe vuruyor bence izmir yada ankara yaz.

Verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim normalde de stresli birisiyim 2.seneye kalmak daha da streslendircek fakat ilerdie iş garantim yapmak zorundayım. Siz bu sene ne yaptınız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vctry33 -- 4 Temmuz 2015; 18:19:29 >
  • 27 bin normalde hiç stress yapmazdım deneme sınavlarında 40'tan aşağı matematik neti yapmadım genelde 45 gidiyordum ama sınavda 28 net geldi matematiğim evdeki hesap çarşıya uymayabilir dershanesiz
  • aynen ya bende ikilemdeyim mf4 26bin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.mezuna kalsam muhtemelen ailem bişey demez ama yinede kalmak istemiyorum,öte yandan istediğim üniversiteler gelmiyor.dersaneye ihtiyacım yok beraber çalışabileceğim 3-4 arkadaşım olsa bile yeter bana ama bilmiyorum,kararsızım dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

27 bin normalde hiç stress yapmazdım deneme sınavlarında 40'tan aşağı matematik neti yapmadım genelde 45 gidiyordum ama sınavda 28 net geldi matematiğim evdeki hesap çarşıya uymayabilir dershanesiz

Hocam mutlaka hiçbir zaman yüzde yüz istediğimiz sıralama gelmez belki ama gidersem şimdi denemedim hiç demem olmazsa seneye olmuyor demekki derim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

aynen ya bende ikilemdeyim mf4 26bin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.mezuna kalsam muhtemelen ailem bişey demez ama yinede kalmak istemiyorum,öte yandan istediğim üniversiteler gelmiyor.dersaneye ihtiyacım yok beraber çalışabileceğim 3-4 arkadaşım olsa bile yeter bana ama bilmiyorum,kararsızım dostlar

quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

aynen ya bende ikilemdeyim mf4 26bin ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.mezuna kalsam muhtemelen ailem bişey demez ama yinede kalmak istemiyorum,öte yandan istediğim üniversiteler gelmiyor.dersaneye ihtiyacım yok beraber çalışabileceğim 3-4 arkadaşım olsa bile yeter bana ama bilmiyorum,kararsızım dostlar

Kararsızlık gerçekten zor hocam. Bende sonunda zorunlu olarak kalıyorum artık

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.