Şimdi Ara

Yıldız Tv den en iyi şekilde nasıl kayıt yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıldız tv den geçmiş bir programın kaydını yapmak istiyorum nasıl yapabilrim cam studio ile denedim ses kaydetmiyor ve çok donduruyor başka alternatif program önersi olan varmı teşekürler.

• ez screen recorder deneyebilirsin hem kaydederken codec seçtiğin için kaydettikten sonra çevirmek zorunda kalmıyorsun...
  • hypercam
  • internet download manager
  • idm ile denedim fakat sadece en başta 2 dk 'lık reklamı kaydediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

idm ile denedim fakat sadece en başta 2 dk 'lık reklamı kaydediyor

hayır bende izlediğim yere kadar kayıt ediyor.
  • Frapsın son sürümünü indir onda masa üstü kayıt özelliğide var ayrıca sesleride kaydediyor videoyu 1dk önceden tam ekran olarak başlat kaydetmek istediğin yere gelince kayıt tuşuna basarsın kaydedersin fakat çok yüksek boyut kaplıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreetWash

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

idm ile denedim fakat sadece en başta 2 dk 'lık reklamı kaydediyor

hayır bende izlediğim yere kadar kayıt ediyor.

Şimdi nereye kadar izlediysen oraya kadar mı kaydediyor ? Ya da önce izlemek mi lazım kayıt için ? ..
    Bir de şöyle birşey oldu ; 2 kere indirdim ama NBA maçını değil de başka şeyleri kaydetmiş.Önce dünkü basketbol maçını kaydetmiş sonra da Şampiyn Barcelona özel yayını kaydetmiş
    Bir de video indir tıkladığımda 2 tane FLY seçeneği çıkıyor birisi zaten indirdiğim diğeri de hata veriyor yeni birşey indiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Haziran 2011; 15:54:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.