Bildirim
Yıldız Tv den en iyi şekilde nasıl kayıt yapabilirim
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
ez screen recorder deneyebilirsin hem kaydederken codec seçtiğin için kaydettikten sonra çevirmek zorunda kalmıyorsun... -
hypercam -
internet download manager -
idm ile denedim fakat sadece en başta 2 dk 'lık reklamı kaydediyor -
mesajim bulunsun -
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
idm ile denedim fakat sadece en başta 2 dk 'lık reklamı kaydediyor
hayır bende izlediğim yere kadar kayıt ediyor. -
Frapsın son sürümünü indir onda masa üstü kayıt özelliğide var ayrıca sesleride kaydediyor videoyu 1dk önceden tam ekran olarak başlat kaydetmek istediğin yere gelince kayıt tuşuna basarsın kaydedersin fakat çok yüksek boyut kaplıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: StreetWash
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
idm ile denedim fakat sadece en başta 2 dk 'lık reklamı kaydediyor
hayır bende izlediğim yere kadar kayıt ediyor.
Şimdi nereye kadar izlediysen oraya kadar mı kaydediyor ? Ya da önce izlemek mi lazım kayıt için ? ..
Bir de şöyle birşey oldu ; 2 kere indirdim ama NBA maçını değil de başka şeyleri kaydetmiş.Önce dünkü basketbol maçını kaydetmiş sonra da Şampiyn Barcelona özel yayını kaydetmiş
Bir de video indir tıkladığımda 2 tane FLY seçeneği çıkıyor birisi zaten indirdiğim diğeri de hata veriyor yeni birşey indiremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Haziran 2011; 15:54:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X