Dün ağaç süsleme şeysi yine olmuştu. Sırf bu yüzden kampüste bayağı bir trafik vardı. Ringler tıkandı. Mecbur yürümek zorunda kaldım. Dünkü süsleri güvenlikler sökmüş. Bu yüzden bugün tekrar ağaç süslüyorlarmış. 1000+ kişi var diyorlar. Süslenmiş ağaç Bu da saat 5 sularında çekilmiş Resmen komedi gibi bir video. Her bir ayrıntı gümletiyor https://x.com/beltofshakira/status/1867205515459039644 Yıldızlı ağaç tekrar süslenmeden önceki son durum Bu gece süslerin tekrar toplanmaması için nöbet tutulacak. |
YILDIZLI AĞAÇ v2 | SSli
-
-
Yılbaşı yılanın başıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olm işiniz yok mu
-
elemanlar namaz falan kılmışlar
ŞİDLGĞRPHOĞRÖCŞEÇS
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir taraf 2 haftadır ağaç süsleyeceğiz diyip sanki İstanbulu fethetmişler gibi davranıyor, diğer taraf da ağacı süsleyen herkesi Deniz Gezmiş sanıp şeriat nutukları atıyor. bu okulu yazdığım gecenin sabahını
ulan okul gibi okul be.
gözlerim yaşardı, alnı secdeye değen müslüman öğrenciler de var.
keşke ytü'de olsaydım da kapalı bir kız bulsaydım.
-
YTÜde kapalı kızlar sadece Eğitim Fakültesinde var. Diğer fakültelerde çok nadir.
-
mühendisliktekiler nasıl? düzgün, peynir olmayan varsa ayarla abine bi tane.
-
Olm bu lavuk gecen seneden aw ısıtıp ısıtıp sunmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fotoğraf temsili zaten. Diğer fotoğraflar dün çekilmiş.
-
Mühendisliklerde kız mı olur?
-
Doğru. Bizde de yok, olana da köpekbalığı gibi saldırıyorlar.
-
Rica etsem benim için Aşağıdaki prompta uygun yapay zeka görseli hazırlar mısın?
Arka planın sol tarafı karanlık olacak. Sağ taraflara doğru arka plan daha aydınlık olacak. Sol tarafta başı ve gövdesi net bir şekilde gözüken 19 yaşında Sivaslı bir mühendis olacak. Suratı asık ve halinden memnun olmayacak. Sağ tarafta ise sol taraftaki poz ve kişi aynı kalmak şartıyla Doktor önlüğü ve stetoskopuyla beraber gülümseyecek.
-
bu ne alaka olm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 12 Aralık 2024; 20:46:7 > -
-
Ankara İslam Devleti mücahitleri olarak YTÜ'lü Müslüman kardeşlerimize tam destek veriyoruz. Böyle kuffar geleneklerine Müslüman ülkesinde ver yoktur!
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla!
Elime kılıç alıp zındık kafası kesesim geldi
Zülfikar kılıcı var bizde
Ya Muhammed Ya Ali!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir taraf 2 haftadır ağaç süsleyeceğiz diyip sanki İstanbulu fethetmişler gibi davranıyor, diğer taraf da ağacı süsleyen herkesi Deniz Gezmiş sanıp şeriat nutukları atıyor. bu okulu yazdığım gecenin sabahını
|
Benzer içerikler
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
- marmara ybs
- eskiden lise kaç yıldı
- ismail murat aydın
- apotemi sosyal konu özeti pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X