Sonucta olmuyor diyerek bastan savmalari sacma degilmi turktelekomdan pttcell kampanya oluyor ama bimcell ve pttcell olmuyor turktelekoma anlatamadim turktelekom ofisteki calisana İddia ediyor kesinkle tanınmıyor diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) (92. sayfa)
-
-
Son başvuru tarihi yazıyor konuda
Ona göre yapmanız lazım.
Tarife detaylarında 480 sınırından bahsetmiyorlar
Okuduğunuz yerde yazan kişiye sorun nerede görmüş bu sınırı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aslında sormak istediğim şey 20 aralıkta turkcell hattım açılınca direkt turktelekoma geri geçiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PTTCELL de Faturasızdan Faturalıya yeni sim ile olması lazım
Faturalıdan yıldızlı günlere duymadım
Geçiliyor,
Bilemedim hocam youtube'un kotadan düştüğünü falan yazmışlar bazı konularda ve vodafone'da varmış 480p sınırı bunda da öyle mi acaba diye düşünmüşler falan filan. Ev interneti maliyeti çok olmaya başladı tek başımayım ev internetini iptal etmeyi düşünüyorum sadece telefon kullanıyorum 40gb+sınırsız sosyal medya işimi görür diye düşünüyorum da youtube da çok takılıyorum orası önemliydi. Turkcellden cayma bedeli ödeyip geçeceğim bir de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 18 Aralık 2024; 18:23:44 >
Hocam cumadan sonra kampanyalar uzarsa gitgel yapilacak mecburen yoksa olmuyor diyerek kestirip attilar
Yazılanları okuyorum olurda yanlış anladığım nokta olur diye en başından....
Tamamen bilgisiz olarak sormuyorum yaşınızı bilmiyorum tarife detaylarını buradan önce okuyup karar vererek buraya yazdım pratikte herşey farklıdır.
Hiçbir yerde "1 gün kalıp geçebilirsiniz" diye bir teorik açıklama yapmaz dolayısıyla pratik yapana soracağım tabiki.Bu yüzden de ön ödemeli karta geçtim.Sıkıntıyı bayinin bana demesiyle başladı karmaşık olaylar(2000 dk 25 GB+5gb prime tarife değil 2000 dk 30 GB+10GB 260 +vergi 290 gibi rakama yaklaşık geliyordu bu sadece prime)demesine rağmen o popüler prime 30tarifeye geçtim.Öyle gariptiki prime hoşgeldiniz uyarısı geldikten sonra kaybolmasıydı az önce yeniden Primeye hoşgeldiniz yazısı ve mesajı geldi :) buna gelde anlam kat çözmeye çalış:) zira temsilci işi bilmiyordu toy ve yardıma gelmiş biri gibiydi üzerine oturmamıştı yaptığı iş ama başkada o an şansım yoktu mecbur kaldım devam etmeye ben eski usul fotokopi yapacak düşünürken e-devlet pini hazırlamamamı istedi e-devlet pin kodumu biliyorum diyorum halen açıp kontrol etmemi istiyor kardeşim digital imzam bile(memur olduğumdan)var sen işlemini tamamla atıcam şifreyle merak etme dedim.Bu durumdan şüphelendim acaba kota mı doldu veya yanlış tarifeyemi aldı görmediğim için tereddüt ettim tekrar düzelt ve uğraş benim için sıkıntı yoğun biriyim iş bitirip aynı konu için uğraşmak bana zulümdür.
Bu bayide gözümün önünde paket adı aynı içeriği değişik faturası farklı çıkmış düzelt diye geldi özür dileyerek işlem yaptılar.Yazmamdaki buraya tek sebebi buydu benim gibi yaşayan varmı diye buraya yazdım. Geçenlerde de 25+25 GB görmedim Özel konu açtım rastlayan bile çıkmadı meğerse o kısım+20 GB üzerine eklesinden kaynaklıymış o kısımda bana yüklenmemişti"tahattüt tanımlanınca otomatik fatura tutarı düşüp o +20 GB de sonradan yükleniyor onuda biliyorum"mesele farklı bir paket için onayı istemesiydi (tarifeden dolayı öyle diyeceksin güvenmediğimden işimi şansa bırakmak istemedim) Bu konuda Turkcell çok iyi ucu açık bir durumu olmadı hiç Telekom tarife şu tarihe kadar yararlanacağını bile söylemiyordu daha önce vesselam.
Kafa şişirdiysem affola
bilgi paylaşmak için vardır.
Sağlıcakla kalın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
diğer operatörle bir tutamazsın sistemleri farklı
dediğim gibi yazanlara sorup karar verip hareket edersiniz
Faturasızdaysanız bi bayiye rica edin
Normal Telekom hattınız Faturasızdan Faturalaya nasıl geçiriyorsanız o şekil işlem yapın deyin
geçiş açık olduğundan yapılıyor
ilk günlerde de biri devir yapacaktı
biz olur dedik bayi olmaz demiş daha sonra bayiye ısrar edip yaptırınca olduğunu görmüştü
Numara taşıma yönetmeliğinde açıkça belirtmez ama
sadece Yeni hat ve devir 90 gün Kuralı var der
mantıklı düşünürsen hattın yeni olmadığı için 90 güne takılmayacaksın
konuda zaten açık açık yazıyor bayi size yanlış bilgi vermiş yazdığın 2 tarife de prime tarifesi ondan da soru yok
hani böyle pimpirikli evhamlı insanlar olur ya herşeyi irdeler herşeyde onu bulurmuş sizde de öyle olmuş .
Her operatörün işleyişi farklı olduğunu için size öyle gelmiş
Tarifenizi güle güle kullanın
Üstadlar bayiler çok bilgisiz maalesef… hatta bir bayi yapmamış başka bir bayiden yapmışlar sonra babam ve enişte
Size başka bir şey sorsam;
Kurumsal hat (turkcell) bireysele geçince hemen yıldızlı günler için tt mobile gelebilir miyiz?
Kurumsal hat yöneticisi 90 gün geçiş olmaz demiş ilgili arkadaşa ama!
Size danışmak istedim
Edit: devr de 90’gün kuralı varmış…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 18 Aralık 2024; 19:21:5 >
Siz yine şansınızı deneyin devire bazen izin veriyorlar
hayta Vodafone yeni hattı bile 90 günden önce salmış
Verici operaör inisiyatifinde o zaman?
Turkcell olunca düşünmek gerek üstad sizin dediğiniz gibi…
Aynen öle
pttcell olan faturali hocam kasim 24 de netgsm den pttcell tahhut tasinmisti faturaliya
Taşınıp gelmeniz lazım o zaman
ay sonuna kadar uzatırsalar dediğiniz gibi hareket edersiniz
Bende taşırken sordum hattı üstüme alabilir miyim diye . Taşımadan önce mevcut operatörden devir alın öyle taşıyın dedi. Taşıdıktan sonra devir alırsak TTye cayma bedeli ödermişim. 12 ay sonra taahhüt biterken devir yapın dedi. Bunu diyende TT müdürlüğü.
Bizde kalsın madem dedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X