Hocam pttcell mh arasam hatti faturasiza cevirsem turktelekom gibi 80₺ ucret aliyorlar ardindan turktelekoma bimcell faturasizdaki gibi islem yaparak gecirebilirmiyiz yukarda arkadas bu gun bayiden bimcell faturasizdan gecis oldugunu yazmis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) (94. sayfa)
-
-
Turkcele geçtim şimdi geri geleceğim 4 gün için cayma bedeli çıkıyor mu acaba daha önceden yapan oldu mu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu seferde 30 gün muhabbetine takılabilirsiniz kesin de diyemiyorum belki de olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Prime tarifeye gectim ama prime ozellikleri uygulamada görünmüyor. Ne zaman prime kampanyaları gelir arkadaslar?
Evet öyle bişey yok ttden vodafona geçtim 2.5 günde, geri geçtiğim ertesi günün sabahı gidip ttye geçtim yeniden :)
Tobiye cayma yazın
-
Bi kaç güne çıkar
-
Geri cekilecek hattı T urkcell faturalıya mı geçtin sen
-
1 ay içinde geçersen cayma bedeli ödemezsin dedi bana müşteri hizmetleri. ben de aynı şekilde vodafone hattı açıldı. akabinde tt ye taşıma talebinde bulundum. şu anda tt deyim. ama vodafone faturası çıkmadı henüz.
-
söylüyorum adamlara 1 ay geçmeden tarife değişikliği yapamazsın diyor. nasıl bir yol izlemeliyim. ben de 15 lik aldım ama 20 ve 25 lik almak istiyorum.
-
Ya hatalı işlemden değiştirecekler
Ya da 30 gün geçecek
-
Tivibu, muud , wifi hediyelerini soruyorsanız PRİME DİJİTAL yazıp 5555 gönderin
Hoş geldik tt mobil...
Bu gün itibari geçiş tamamlandı...
Ancak uygulamada wi fi arama ve volte cihazda yok gözüküyor... Ki var senelerdir kullanıyorum.
Aradım müşteri temsilcisini durumu anlattım "sistemde cihaz sim kart uyumsuzğu" gözüküyor dedi..
Peki ne yapacağım dedi.
Bu sistemleri kullanmayacaksanız dedi.
Dk 1 gol 1 gibi oldu ama erken sonuca varmamak için bayi ye gidip birde orada konuyu çözmeye çalışacağım...
telefon ne?
-
Cihazını nedir ? Sim kartınızı destekleyen cihaza takıp servisleri açıp diğer telefonda kullanabilirsiniz
-
Her kampanya döneminde süre uzatılıyordu. Bu kez hiçbir operatör süre uzatma yapmayacak sanırım. Bu da bizim şansımıza… Mecburen yarını bekleyip, erken taahhüt bozup, bu tarifelere geçeceğim.
Huawei p 60 pro
Bu arada bir diğer cihazım Huawei p 40 lite onda bu sorun yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 19 Aralık 2024; 11:30:31 >
Volte cihaz desteği yok diyor...
Ayarları açsam bile (başka telefonda) sanırım çalışmayacak... (sim kart desteği var cihaz desteği yok)
Teşekkür ederim, senin yaptığını yapayım
Tobiye cayma yazdım, 542 yi arayın dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X