Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: klon1984 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.074
Cevap
79
Favori
80.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

razıyım işlemi yapın deseydiniz

neyin cayma bedelini diye sorsaydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anilzi A kullanıcısına yanıt
    Hocam devr den sonra taşıma oluyor mu ki?( 90’gün kuralı dan dolayı)
    Ya da şöyle sorayım;
    Turkcell devir alıp tt mobile taşıyan oldu mu forumda!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

12 aylık cayma bedeli çıkarırlarmış baktım saçmalıyor dedim kalsın.

şimdi taşıma işlemi bitsin hat açılsın ondan sonra müşteri hizmetleriyle görüşeceğim.

• anilzi A kullanıcısına yanıt
    Hocam;
    Devr işlemi taahhüdü sonlandırıyor bilginiz olsun…
    Hatta otomatik ödeme bile geçersiz oluyor bankadaki…

• Tivibu go süper ve TTNet WiFi 20 GB veriyor ücretsiz bunlar ise yararmi arkadaşlar . Kullaniyormusunuz

• Eğer devr alacaksınız tarifeye geçip taahhüt vermeden hemen devr yapıp sonra taahhüt vermeniz faydalı olabilir

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

dün paketim aktifleşti. Tivibu go kodunu aldım müşteri hizmetlerini arayıp aktif ettim televizyona ve telefona kurdum kullanıyorum

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son)

• BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir TT kullanmıyorum onu bilmem ama Vodafoneda 1080p altında hiç video izlemem ve hiç kotadan gittiğini görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cmngz kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam emin olmak için sormuştum teşekkür ederim. Ev internetini iptal edeceğim taahhüt bozacağım bir sürü iş. Bir de gerçekten bu operatörlerin yatacak yeri yok 2 ay önce daha 10gb pakete 260 liradan kontrat yaptım şimdi 390 liraya 60gb paket veriyorlar inanılmaz.

• sea_arwen kullanıcısına yanıt

Tarifeniz doğru

• Selam arkadaşlar. 40gb +sınırsız sosyal medya benim 1 senedir kullandığım tarife (220tlye kullanıyordum) ama taahhütüm bitti. Taahhütsüz şuan 575 görünüyor. Bana özel kampanyalarda 600den aşağı tarife yok. MH arayıp taşımadan veya faturalıya geçmeden bu tarifeden yararlanan var mı? Arayıp soracağım yok derlerse vodafone(hiç kullanmadım ama bakalım iyidir inşallah) 60gba taşıyacağım hattımı.

• Gil Mocci G kullanıcısına yanıt

Bu tarifeyi sunuyorlar ama bu fiyata değil 450 TL ye falan

Madem taahhütünüz bitti Taşınıp tekrar gelerek yararlanabilirdiniz

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt

40 gb + sınırsız sosyal medya = 320 tl (benim tarifem)

Uygulamaya girdiğim zaman kullanım kısmında, internet bölümünde sadece 2 seçenek çıkıyor:

1) Popüler prime sınırsız ilk ay 20 gb

2) Degerli Prime 40 gb

3. seçenek olarak "sınırsız sosyal medya" şeklinde bir seçenek yok, uygulamada görünmüyor.

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son)

Sizin de geçtiğiniz tarife, benimki gibi

40 gb + sınırsız sosyal medya = 320 tl olan ise, sizde de uygulamada bu şekilde görülüyor olması lazım.

Eğer benim tarifede yine bir yanlışlık yapmadılarsa tabii.

5 gün içinde 2 kez yanlışlık yaptıkları ve 3 gün süreyle hattımı kapattıkları için, fatura çıkana kadar emin olamıyorum çünkü.

• Üç farklı Bayii, biri Bimcell'den olmaz dedi, "Faturasızdan Faturalıya" adımından yap dedik OLDU. Diğeri Bimcell'e gideli 3 ay olmamış/dolmamış, olmaz dedi, "Yahu son giden hattı ilk taşıdım OLDU" dedim, denedi oldu.

Sadece tek bayii 3 ila 5 dk içerisinde geçişi yaptı, hatta ben uyardım "hat Bimcell diye, sorun yok Abi" dedi.

6 Hat, İki farklı İl, üç farklı İlçe, TEK bilgili Bayii...

Konu sahibi başta, net bilgi paylaşan forumdaşlara çok teşekkürler. Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) 

• HızırBey kullanıcısına yanıt

Hadi gözünüz aydın.

Konuda tecrübe var bayide presedür

ezbere iş yapıyorlar Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) 

Bendede aynı gözüküyor bugün açıldı hat. Bir yanlışlık yok bence sınırsız sosyal medyaları internet kısmında göstermiyorlar sadece. İlk ay 20gb hediyesi tanımlanmadan biraz youtube kullandım o sırada tarifedeki 40gb'tan düşmedi mesela. 20gb hediye gelince ordan düşüyor. Bitince daha iyi anlayacağız gibi

• Arkadaşlar merhaba, vodafone'a numara taşımıştım,bugün vodafone ye geçişin sağlandı , bugünden itibaren numara taşımak istiyorum Türk telekom'a, vodafone'dan cayma bedeli ödemeden ayrılabilir miyim, yardımcı olursanız sevinirim,

Bende de böyle görünüyor hocam sorun olduğunu sanmıyorum

• Sosyal medyadaki reklamlar dahil değil yazıyor da hangi reklamları kastediyor acaba çünkü neredeyse gönderiden çok reklam çıkıyor artık sosyal medyalarda.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.