Şimdi Ara

Yılın beklenen oyunu Hogwarts Legacy sızdırıldı: Harita, ana menü ve fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılın beklenen oyunu Hogwarts Legacy sızdırıldı: Harita, ana menü ve fazlası
    Warner Bros. Interactive ve Avalanche Software’ın açık dünya rpg oyunu Hogwarts Legacy merakla bekleniyor. Oyunun resmî sanat kitabı yayınlanmadan önce internete düştü ve oyunun ana menüsünden dört bir oranında küçüldüğü söylenen eski dünya haritasına Hogwarts ve Hogsmade için Noel sezonu görünümüne kadar birçok bilgi ortaya çıktı.

Yan görevlerle birlikte 70 saat oynanış süresi

Oyunun sadece ana görevleri 35 saat sürecek. Çok sayıda Merlin bulmacası ve yan görevlerin eklenmesiyle birlikte oyunun %100 tamamlanması 70 saat alacak. Bulmacalar, neredeyse tüm sihirlerin kullanılacağı çeşitli şekillerde çözülecek. PlayStation platformuna özel ayrı bir bölüm olacak. Bazı büyüler yalnızca ana hikayede belli aşamaya gelindikten sonra yan görevde açılacak. Bağımsız zindan keşifleri ve boss savaşları da olacak.

PC donanımlarını zorlayacak

Hogwarts Legacy, Harry Potter evrenine dayanan en iyi oyunlardan biri olmakla kalmayacak, aynı zamanda PC donanımının sınırlarını zorlayacak.

Ayrıca Bkz.Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri güncellendi, en düşük 16GB RAM isteniyor

Hogwarts Legacy ne zaman çıkacak?

Hogwarts Legacy, 10 Şubat’ta PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformuna çıkış yapacak. 4 Nisan’da da PS4 ve Xbox One, 25 Temmuz’da da Nintendo Switch için yayınlanacak.

Kaynak:https://wccftech.com/hogwarts-legacy-official-art-book-leak-showcases-main-menu-early-map-and-more/

• açıkçası bu oyundan beklentim çok azdı en başta. fakat yayınladıkları her video ile oyunun çapının ne kadar büyük olduğunu gösterdiler. beklediğimden 10 kat daha büyük oyun. umarım patlamaz. o açık dunyadaki süpürge sürüş deneyimini başka oyunda görmedim diye düşünüyorum. rdr2de de at suruyorduk da uçmak başka bir şey be...
    Şu İngilizce öğrenin diyenlerin kafasına kürekle vurasım geliyor. Ben Almanca biliyorum oyunları da Almanca dilinde oynuyorum fakat Altyazı da olsa sürekli bune bune diye çevire çevire oyundan hem soğuyorum hem de oyun akmıyor. Koskoca sözlüğü ezberlemek o kadar kolay bir iş değil. Çevirmen bile olsam ben o oyunun Türkçe çıkmasını isterdim. Bazen cümleler o kadar uzun oluyor ki çeviriye yetişemiyorsun bile.
  • Şu oyunda TR altyazı olsaydı PS4’te güzel zaman geçirirdim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 saat oynar bakarim olmadi iade ederim.. Türkçesi yok acikcasi canımı sıkıyor bu durum. Oyunda optimizasyon sorunlari bekliyorum . Hype yapinca sonuclar felaket oluyor.

• PC de premium paketini on sipariş verdim şimdiye kadar herşey çok iyi duruyor bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TR alt yazı ülkemizde gayri resmi ekipler tarafından yapılır belki geri onun yapılması da 1 yıl sürer herhalde :D

• Şu dil sorunu yüzünden mis gibi oyunları kaciriyoruz, rdr2 mesela

• açıkçası bu oyundan beklentim çok azdı en başta. fakat yayınladıkları her video ile oyunun çapının ne kadar büyük olduğunu gösterdiler. beklediğimden 10 kat daha büyük oyun. umarım patlamaz. o açık dunyadaki süpürge sürüş deneyimini başka oyunda görmedim diye düşünüyorum. rdr2de de at suruyorduk da uçmak başka bir şey be...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse mi İngilizce bilmiyor? Seviye bu kadar kötü olmamalı...

İngilizce öğrenin arkadaşlar, bakarsınız ileride işinize yarar.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Yılın beklenen oyunu Hogwarts Legacy sızdırıldı: Harita, ana menü ve fazlasıMorgaliniyoutube
    Today I Play Saints Row The Third ,There where no survivors Like and Subscribe
    https://www.youtube.com/watch?v=TIBAwMfck2M
  • Şu İngilizce öğrenin diyenlerin kafasına kürekle vurasım geliyor. Ben Almanca biliyorum oyunları da Almanca dilinde oynuyorum fakat Altyazı da olsa sürekli bune bune diye çevire çevire oyundan hem soğuyorum hem de oyun akmıyor. Koskoca sözlüğü ezberlemek o kadar kolay bir iş değil. Çevirmen bile olsam ben o oyunun Türkçe çıkmasını isterdim. Bazen cümleler o kadar uzun oluyor ki çeviriye yetişemiyorsun bile.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

okuduktan sonra kafanizda cevirme ile ugrasiyorsaniz bunu yasamaniz oldukca dogal. siz dili sadece ogrenmeye calismissiniz, ayni zamanda edinmeniz de gerekiyor.

• Ben bu sızdırılma olayına inanmıyorum. Her oyundan her şirketten nedense hep bir "sızdırılma" oluyor. Şirketler bilerek yapmıyorsa ben de neyim. Ürün çıkmadan nabız yoklamaya çalışıyorlar, çıktıktan sonra çok kötü tepki alırsalar daha kötü çünkü.

• quote:

PlayStation platformuna özel ayrı bir bölüm olacak.

Tüm platformlara oyunu çıkarıyorsun, bir platforma gelince ona torpil geçiyorsun. Saçma.

• Edinmekten kastınız nedir?

• Bu olayı aşamayacak mıyız ?

Yılın beklenen oyunu Hogwarts Legacy sızdırıldı: Harita, ana menü ve fazlası
  • teknocu_guvercin kullanıcısına yanıt
    Bence de artık standart olmalı tüm oyunlarda Türkçe altyazılı en azindan olay İngilizce Almanca bilmemek değil dil bilmek iyi güzel eyvallah da insanın anadilinde oyun oynamanın keyfi hazzı hiç bir şey de olamaz hiç bilinmedik firmalar bile Türkçe alt Yazı koyuyorlar oyuna üst kalite aaa oyun yapan firmalar halen daha tenezzül edip yapmıyorlar bu işi onemsemiyorlar resmen ya satislarda ya da ülkemize bakış açılarından kaynaklı ne yapalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Kimse mi İngilizce bilmiyor? Seviye bu kadar kötü olmamalı...

İngilizce öğrenin arkadaşlar, bakarsınız ileride işinize yarar.
    Bence ingilizce bilen adamda bu oyuna para vermesin.

• venom.X kullanıcısına yanıt

Niye?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.