|
Yılın oyunu olmaya aday: Starfield çıkış tarihi, fiyatı ve oynanışı
-
-
şu zelda denen oyunu tokatlamasını o kadar istiyorum ki. vadedilenin yarısını bile çıkarsalar nintendo lobisini ve oyunlarını üst üste koyar. öyle bir şey geliyor
-
Detaylar fena değil daha doğrusu derinlik hissiyatı güzel, tabi oynandıkça beklentilere göre geliştirileceğini düşünüyorum, yine oldukça vakit harcatacak bir oyun daha duyurulmuş :)))
Oyun içi satın almada etiketlere abanılmazsa deneyebilirim. -
GOTY budur Zelda çöpünü GOTY seçerlerse yazıklar olsun
-
10-15 yıldır geliştiriliyordu sanırım :D Dedim söğüş oyunu milleti tokaytlayıp kaçacaklar galiba diye ama sonunda bitirmişler alıp oynamayı planlıyorum. Aşırı detaylı ve geniş evren hikayesi üzerine oturtulmuş bir oyun.
-
Gamepass den mi oynasam yoksa steam den mi alsam çok kararsızım. 2 -3 aylık oyun olsa gamepass den gider de oyun ömürlük oyun gibi duruyor. Ondan büyük ihtimal satın alcam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu videoyu görene kadar oyun konusunda heyecanlıydım ama 3:33 de başlayan combat ile giren müzik bana fallout4 izliyorum gibi hissettirdi. videonun ilerisindeki diğer combat sahnelerinde de çalan müzikler olsun, etkileşim sesleri, silah sesleri vs hep aynı hissi verdi. ha birde madem 1000den fazla gezegen var uzayda atlayıp zıplıyoruz neden insanız? uzayda geçen skyrim demişler hakkını verin farklı ırklar olsun biraz. 25 yıl sonra yaptıkları iş uzayda geçen fallout dan öteye gidememiş sanki. oynanış videosunu gözün kapalı izle başına da war never changes koy al sana fallout 5
-
Xbox exclusive yok diyenler bu oyunu hayatınız boyunca playstationda göremezsiniz.
-
Beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.
-
Bu kurda 900tl cok makul geldi bana, cikana kadar zam yer mi acaba kesin yer ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o oyun starcitizen olmasın
-
Aynen 😆😆😆🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Skyrim'i her plotfarmda, aynı hata ve buglarla satan bethesdanın oyunu mu zelda'yı tokatlayacak?
Hani şu oyun motorunu geliştirme zahmetine bile girmeyen Bethesda.
Devasa robot-gemi şeysine güldüm. Eğlenceli bir oyuna benziyor.
-
gamepass e ilk günden gelecek olmasına rağmen steam de rekorlar kırıyor (cs go yu saymıyorum). Gamepass faktörü olmasaydı ne olacaktı acaba , muhtemelen gow + uncharted ı ilk haftalardan tokatlardı satış rakamlarında
yiğidi öldür hakkını yeme. Bethesda bu işi iyi biliyor, ayrıyetten zelda bu oyuna karşı kazanırsa büyük prestij kaybeder. Sağda solda popüler kültüre uyup zelda diye gezenlere sor starfield a karşı neden goty almalı diye saçmalamadan 10 cümle kuramazlar. Geçiniz bu işleri.
Bethesda zaten zeldayı bi kere tokatlamıştı. Starfield sağlam çıkarsa 2. si de gelir.
Ps fanboylarda da bi zelda övmeler falan başladı neden acaba
-
skyrim resmi olarak zeldayı tokatladı zaten 2011 de. Oyun oynamaya yeni mi başladın
-
İmkanımız yoktu 1 saat önce başladım .
-
Star Citizen'e selam olsun
Ayrıca No Man's Sky mıydı, o da sonradan kendisini çok geliştirmiş olmasına rağmen halen bence bir yerlerde "boş" kalıyordu. Özellikle senaryo anlamında. O yüzden Elite Dangerous'a yönelmek istedim ama onda da hikaye kısmı çok kıt görünüyor, sözleşme üzerinden serbest çalışıyoruz ama o kadar serbestlik de bana fazla geliyor.
Bu anlamda RPG öğeleri ile TPS-FPS işleri, devamlı uzayda olma harici gezegen vs dolaşma cart curt işleri çok çok iyi görünüyor. İnşallah patlamaz. Heyecanla bekliyorum.
-
bethesda'nın oyunları maalesef diğer oyunlardan farklı işliyor. kullan at olarak değil kullan, modla daha fazla modla kaldır sonra tekrar yükle ve modla şeklinde ilerliyor. hala şu günde morrowind oblivion, fallout 3 oynanılıyor. bethesda ayrı bir firma. starfield'daki boş gezegenler modcular tarafından doldurulacaktır ayrıca.
şu zelda denen oyunu tokatlamasını o kadar istiyorum ki. vadedilenin yarısını bile çıkarsalar nintendo lobisini ve oyunlarını üst üste koyar. öyle bir şey geliyor
|
Xbox exclusive yok diyenler bu oyunu hayatınız boyunca playstationda göremezsiniz.
|
GOTY budur Zelda çöpünü GOTY seçerlerse yazıklar olsun |
skyrim resmi olarak zeldayı tokatladı zaten 2011 de. Oyun oynamaya yeni mi başladın |
Bethesda oyunları turşu bidonu gibi olur. Çıktığı zaman hiç oynamayacaksın, fixler, updateler, modlar gelsin 1.5-2 sene sonra bayılana kadar oyna böyle oyunları. Ayrıca bu oyun konsolda 30 fps işkencesi ile oynanmaz gidin sağlam bir kasa yapın öyle oynayın pcde. |
Benzer içerikler
- slayt programı
- mırıldanarak şarkı bulma
- müzik indir
- instagram hesap bulma
- whatsapp çevrimiçi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X