Bildirim
YILIN ŞAKASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu olay gazetelere bile konu olmuştu -
inndir.comda clickatell vardı ücrestiz olarakgünde 3-5 tane yolluyor numaradan farklı olarak isimlede yolluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ileri -- 11 Ağustos 2005, 15:02:07 > -
fakat şimdi ne oldu hala yolluyormu bilmem fakat 1 sene falan önce kullnamıştım -
bilen yok mu yaa şu an -
www.cellebrum.com vardı bir süre önce, istediğin numarayla kayıt yaptır gönderdiğin kişi onu görsün. Ben çok gönderdim. Ama bazen mesaj çok geç gidebiliyor, bazen de saniyesinde geliyor. Hala çalışıyor mu bilmiyorum. -
bitti ya o olay... -
:) kaç kişiyi savcılığa yolladım bu şakayla çök kötü yutuyorlar bunu. turkcell müşteri hizmetlerindekiler bile yediler -
çok kötü bir şaka bu.eşşek şakası diye buna denir.bu program forumu birbirine katmıştı.birbirlerinin numaraları ile küfürlü mesajlar ortalıkta geziyordu.bunlar gibi şerefsiz olmayalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X