Şimdi Ara

Yıllar sonra ea'dan şansını deneyecek birine tavsiye verebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşit ağırlktan sınava gireceğim bu yıl. Hedefim psikoloji okumak. Aklıma Hacettepe yattı ancak hangi üniversite psikoloji eğitiminde iyidir-kötüdür çok bir fikrim yok. Yardımcj olursanız mutlu olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• psikoloji okumaması tavsiyesini verebilirim. hele hacettepede asla odtü, bilkent boğaziçi hadi bi de sabancı koç olabilir

• Hocam ben psikoloji son sınıfım aybü de.Hacettepe de iyi bir üniversitedir iyi hocalar vardır istanbul üniversitesi,bou,odtü, bilkent,hacettepe,ankara üniversitesi iyi üniversitelerdir ama sana tavsiyem eğitimi hangi dilde alacağına karar ver.Odtü bilkent boun ve aybü ingilizce eğitim veriyor.Diğer saydığım üniversiteler Türkçe .Bana kalırsa psikoloji ingilizce okunmalı.Bir de istanbul üniveristesi psikanaliz ağırlıklı eğitim veriyormuş duyduğum kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buncayilsenle kullanıcısına yanıt

Hmm, dediğinizi düşüneceğim hocam. Aklıma psikolojiden başka bir bölüm de gelmiyor açıkçası :/

• Xxkkk X kullanıcısına yanıt

İngilizcem iyi seviyede hocam İngilizce okumakla ilgili bir sorunum yok. Sadece eşit ağırlığın dinamiklerini tam bilmiyorum o yüzden biraz daha garantiye oynamak istedim. Başka üniversiteler hakkında böyle bilgileriniz varsa ve paylaşırsanız memnun olurum.

• Xxkkk X kullanıcısına yanıt

aybü de tavsiye etmezsin bu arada ya:d

• Yorumumu iyi okumadınız sanırım.Ben aybü'yü tavsiye etmedim.Sadece ingilizce eğitim veren üniversitelerin arasında olduğunu söyledim.Ayrıca aybü psikolojiyi İngilizce eğitim olarak veren az sayıdaki devlet üniversitelerinden biri.Devlet üniversiteleri olarak boun,odtü,asbü ve aybü'de ingilizce eğitim veriliyor.Aybü daha çok yeni bir üniversite.Ama eminim ileride çok daha iyi olacaktır.Ayrıca niye tavsiye etmeyeyim ki aynı puan aralığındaki vakıflarda okumaktansa Ankara'da ingilizce eğitim veren bir üniversitede eğitim almanın daha iyi olacağını düşünmekteyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

hocam psikoloji mi okuyosunuz her psikoloji konusunda sizi görüyorum okumayın falan şeklinde

niye kardsm ne var hacettepe de

Neye dayanarak söylüyorsun ki bunu? Klinik Psikoji alanında en iyilerden biri Hacettepe. Bilkent'te mesela tam tersi klinik dersleri çok daha az araştırdığım kadarıyla. (Yanlışım varsa düzeltin) Yani alt disiplenlere bakarak karar vermek gerekiyor. Her üniversitenin iyi olduğu alan farklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.